Všechny fotografie: Poskytnuty z rodinného archivu I. Hřebíčkové
Táta versus máma aneb Člověk míní, osud mění
10. 5. 2024Táta se do naší mámy bezhlavě zamiloval ve svých necelých 48 letech. Hnědooká blondýna mu obrátila staromládenecký život naruby. To se ovšem o naší mamce říct nedalo.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
10.5.2024 19:46
Inko a Míšo, je to smutné. O mě měl kdysi zájem jeden muž, který mi prozradil, že se rozvedli a s manželkou si rozdělili děti - chlapce, každý žil s jedním. To bych vůbec nemohla.
Libuše Křapová
10.5.2024 16:39
Smutný příběh. Otec byl možná velmi chytrý a vzdělaný, ale jako otec selhal. Naštěstí ale láska neláska rodičů neměla velký vliv na vztah vás dvou. Aspoň že tak.
Dana Straková
10.5.2024 14:51
Co k tomu dodat. Je to smutné a pro mě těžko uchopitelné. Já měla oba milující rodiče a i když mazánek byla starší sestra a já byla až "ta druhá", i tak jsem měla hezké, podobnými zážitky nepoznamenané dětství. Proto nevím, jak bych se v takové situaci zachovala já, navíc když už mám v hlavě úplně něco jiného, než tak malé děvčátko, kterým jste tehdy byla vy a vaše sestra. Ale berme to tak, že to co se mělo stát by se stejně asi změnit nepodařilo. Život není o tom co chceme, nebo máme ale o tom, co vydržíme. A můj názor, že někteří lidé by vůbec neměli mít děti je jenom takovým mým, zcela nesmyslným výkřikem, který se nedá brát vážně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA