Všechny fotografie: Dana Straková
Seniorské radosti: Moje nové i staré lásky
8. 5. 2024Prvního května, o státním svátku jsem si odsloužila svůj první den v nové práci! Provedla jsem dvě skupiny návštěvníků, kolegyně Šárka taky dvě. Ta moje první byla snad dvacet, nebo ještě víc lidí. Nějak jsem si je v tom šoku nespočítala! A to mezi nimi byly i děti, to je vždycky trochu loterie...
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
10.5.2024 22:08
Dano, tak ať se Vám v nové práci daří stále vice. Čtu a obdivuji, kolik toho stihnete. Přidávám Vám sem jednu hvězdičku, která mi díky psaní na telefonu utekla. *
Zuzana Pivcová
9.5.2024 20:46
Při Vašem pěkném vyprávění jsem si připomněla, jak jsem při několika Dnech otevřených dveří dělala ve Vojenském ústředním archivu na jednom úseku průvodkyni. Moc mě to bavilo, i když omílat celý den to samé už unavovalo a lidí neubývalo.
Alena Vávrová
9.5.2024 13:32
Jste neuvěřitelně akční žena, Danuško! Je s podivem, co všecko v jednom dni zvládáte. V Zubrnicích se mi moc líbilo, škoda, že jsme tam byli na zpáteční cestě se zájezdem jenom na krátkou dobu. Přitom jsme v minulosti tolikrát jeli sami autem kolem - a nic.
Marie Ženatová
9.5.2024 08:17
Ten váš první nový pracovní den byl velmi zajímavý* - přeji ze srdce mnoho dalšího neutuchajícího elánu ♥
Alena Tollarová
9.5.2024 08:08
Přesně - hlavně že jsme zdraví :) Někdy se přijedu do Zubrnic podívat.
Marie Měchurová
8.5.2024 20:55
Jedna hvězdička se mi zase zatoulala. Omlouvám se. Jsem docela akční, ale Vy toho za jeden den zvládnete docela dost. Tak ať se v práci daří.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA