Všechny fotografie: Marie Měchurová
Náš prima výlet do Pelhřimova
8. 5. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
10.5.2024 08:42
Vy jste cestovatelé, jedna báseň. Maruško, nechceš si mě adoptovat za vnučku?
Alena Velková
9.5.2024 21:15
Maruško, krásný výlet. Trošku závidím. Já toho teď po operaci nohy moc nenachodím. Ani Bobinu nemám doma. Dočasně se jí ujali moji rodiče a vzali si jí na chalupu. Ráda jsem se s vámi aspoň takhle prošla.
Alena Vávrová
9.5.2024 13:35
Dík za sdílení dojmů z dalšího výletu. Sama se do Pelhřimova asi už nepodívám.
Naděžda Špásová
9.5.2024 11:18
Určitě to byl moc hezký výlet. Pelhřimov je hezké město, od nás trochu daleko. Fotky jsou super. :-)
Dana Straková
9.5.2024 09:39
Paní Marie, to ne právě ten vtip, ono tam totiž prý žádné není. To se jen tvůrcům filmu taková hláška hodila a v podaní pana Hrušínskèho vešla ve známost.
Hana Rypáčková
9.5.2024 08:29
Všude je hezky.. Nevím, co mne hned napadlo" Jeď do Pelhřimova...."/ Asi ne jen mne.../
Dana Straková
8.5.2024 22:43
Děkuji za hezký článek. A omlouvám se, ale pochopitelně když se řekne Pelhřimov, automaticky se mi vybaví: "Tak víš co, jeď do Pelhřimova, prohlídni si krematorium, ať víš, do čeho jdeš." :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA