Všechny fotografie: Z archivu Evy Krausové
S nadějí na cestě za dobrodružstvím
6. 5. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
6.5.2024 20:32
Dagmar, tak nyní jste se vybarvila, co ve Vás skutečně je. Nejsem odbornice, byť jsem v minulosti měla fota na Foto salónu v Praze. Fotím pro radost a pokud se mi fotka povede, tak i tu svou umím ohodnotit, byť je to pro Vás nepřekonatelné. To je ale Váš problém, ne můj. No, po tom, co jste zde napsala a vylila si srdíčko budete zřejmě "nejoblíbenější" Vy. Právě jste mě předběhla. Styďte se Vy za Vaše vyjádření a Robina nechte na pokoji, ten je u mě šťastný a neřeší *, jako Vy, ale to, zda má plnou misku, že se mnou chodí na vycházky do přírody, na výlety a je milován. Oni totiž zvířata a zvláště psi milují bezpodmínečně a neřeší blbosti jako Vy zde s *, byť nesouvisí vůbec s mým článkem. Kdo je tu chudák, o tom by se dalo polemizovat po tom, co jste tu napsala. Moje vizitka jsou zde jen mé fotografie a články, Vaše vizitka je soudit druhé přesto, že je osobně neznáte. Vy se nestydíte za takové Vaše vyjadřování, které vůbec s článkem nesouvisí? Tím bych konverzaci s Vámi ukončila.
Dagmar Vargová
6.5.2024 19:42
Paní Evičko, fotím a fotky vkládám. Ano, jste odbornice na slovo vzatá, nic proti tomu... ale všichni to vidíme: Vy vložíte fotku a okamžitě si ji sama ohodnotíte. Zřejmě nic proti pravidlům - ale je to trapné! Ovšem když to Vy sama necítíte, nedá se nic dělat. Je to Vaše rozhodnutí a Vaše vizitka. Jen tak dál... jste tady hóóódně oblíbená :-(. Chudák Robin, asi by se styděl za takovou paničku.
Eva Krausová
6.5.2024 19:23
Jarko, ano situace vážná byla. A Vlasta skutečně obrovsky pomohla. I Vám přeji jen radostné chvíle.
Jaroslava Handlová
6.5.2024 18:57
Evo, jste se svým Robinem dobře sehraná dvojice. Při tom zranění byla situace vážná pro oba. Je dobře, že máte spolehlivou kamarádku Vlastu. To je obrovská pomoc pro Vás i milého Robina. Přeji, ať už je vám oběma jen lépe a znovu radostně.
Eva Krausová
6.5.2024 18:48
Dagmar, hodnotit fotografie * budu i nadále jen dle svého uvážení, nikoli dle Vašeho. Fota ve Fotu dne nejsou o skromnosti, ale o profesionálním výsledku, i proto se jen některá dostanou na točící se karusel. A 5* si tudíž zaslouží jen některá, ač se Vám to líbí, či ne. Máte Vy zapotřebí mě nazývat "jednohvězdičkovou" královnou přesto, že mnohým fotografiím dávám 5*? Kdyby bylo po mém, tak * hodnocení bych dávno zrušila. Proč se nezeptáte i ostatních, co dávají 1*, zda to mají zapotřebí? Je to jen jejich rozhodnutí, nikoli Vaše, tak to respektujte. Foťte také a ukažte, že máte na 5* místo soudů.
Dagmar Vargová
6.5.2024 18:24
Robin je úžasný! Přeji Vám oběma hodně zdraví a pohody :-). A prosím trošku sebereflexe a skromnosti - Vy "jednohvězdičková" královno. Máte to zapotřebí?
Eva Krausová
6.5.2024 16:57
Jindro, Blanko, Aničko - děkuji za milá slova povzbuzení. Mějte krásné dny.
Anna Potůčková
6.5.2024 15:48
Neměla jsem ani tušení, že jste po takovém úraze. Přeji brzké zhojení, úlevu od bolestí a spoustu krásných chvil s Robinem. Určitě den ode dne bude lépe a lépe a čím dál více chvil budete opět trávit v přírodě na procházkách.
Blanka Lazarová
6.5.2024 15:41
Evi, moc vám přeji, aby se vše vrátilo do normálu a vy si s Robinem užívali jako dřív. Přeji krásné společné chvíle, mějte se fajn a opatrujte se. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA