Můj seniorský den: Práce, která mi přináší radost
FOTO: Poskytnuto z archivu Rádia Čas

Můj seniorský den: Práce, která mi přináší radost

4. 5. 2024

Letos začalo jaro moc brzy, skoro v polovině února se začalo všechno zelenat, stromy se probouzely po slabém spánku, protože zima nebyla nic moc, a tak si příroda moc neodpočinula.

aktivní senioři Jarní soutěž 2024 práce
Hodnocení:
(5 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Danko, zdravím a ty jsi skvělá,prostě dokážeš všechno!
Alena Vávrová
Danuško, moc Tě zdravím a přeji Ti, ať Ti ten elán a radost a hlavně k tomu potřebné zdraví ještě dlouho vydrží ♥ .
Dana Puchalská
Moc hezký článek..a zajímavá fotogalerie.
Eva Mužíková
Danko, to byl opravdu dobrý nápad, podělit se s námi o Tvůj seniorský den. Přestože se známe osobně, občas prohodíme pár slov na téma; "Jak jde život" musim přiznat, že to, že jsi takový nadšenec již 12 let mi jaksi uniklo. Když jsem se nedávno schválně šla podívat na stánek u našeho Kauflandu zjistila jsem, že je to jen taková krabice bez života. Tleskám Ti děvče a přeji, aby Ti takový elán vydržel ještě dlouhá léta, k radosti Tvé a k radosti všech, kteří stánek s tak skvělou obsluhou navštíví.
Zdenka Soukupová
Dano, moc držím palce, ať se letošní i všechny další sezóny vydaří. Článek je takové pohlazení na duši.
Libuše Heulerová
Dančo, Ty jsi taková pohádková babička...přeji Ti, aby Ti to vydrželo, ve zdraví, ještě hodně dlouho....díky za článek pohladil po duši.
Blanka Lazarová
Danko, palec nahoru. Ať vás to pořád baví. :-)
Alena Velková
Přeju vám, aby vám brigáda vydržela. Jste neuvěřitelná.
Rostislav Mraček
Vy jste duše zlatá!
Jitka Hašková
Danuše, ty jsi úžasná. Jsem moc ráda, že jsem se v Praze s Tebou setkala. přeji Ti, aby Ti prodej zmrzliny vydržel ještě mnoho let. těším se, že budeš mít někdy zase čas se v Praze stavit a setkáme se.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%