FOTO: Poskytnuto z archivu Rádia Čas
Můj seniorský den: Práce, která mi přináší radost
4. 5. 2024Letos začalo jaro moc brzy, skoro v polovině února se začalo všechno zelenat, stromy se probouzely po slabém spánku, protože zima nebyla nic moc, a tak si příroda moc neodpočinula.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
4.5.2024 19:23
Zmrzlinu děti i většina dospěláků miluje a sympatická, milá zmrzlinářka je super bonus. Nedivím se, že vás mají rádi. :-)
Marie Ženatová
4.5.2024 19:11
Prodávání zmrzlinky je skutečně nádherná práce. Také jsem ji jednu sezónu brigádnicky prodávala - a vidět ty rozzářené a radostně dychtivé oči jak dětí tak i u mnohých dospělých bylo neopakovatelné. Tak jako různé historky a milé příhody spojené s touto skutečně velmi zajímavou činností. Přeji vám ze srdce mnoho těch dalších nejmilejších setkání hlavně s vděčnými dětmi ♥
Jarmila Komberec Jakubcová
4.5.2024 16:15
Dano vím jak máš ráda děti. To jsem poznala při setkání v Plzni, kdy jsi chovala německou holčičku u Boleveckého rybníka, která se na nás přišla podívat jak opékáme špekáčky z nedalekého kempu. Přeji ti, aby jsi ještě hodně let prodávala oblíbenou dětskou pochoutku - zmrzlinu.
Anna Potůčková
4.5.2024 15:07
Dano já Tě velmi obdivuji. Že jsi si vzala brigádu v měsících, kdy mnozí z nás si užívají sluníčka, vody, výletů či výšlapů je hodno obdivu. Já osobně pokud bych brala nějaký přivýdělek, tak spíše na podzim a v zimě, kdy už moc na výlety či vycházky nechodím - mám ráda teplo domova. Tak at se Ti stále daří, jsi zdravá a má Tě každý rád.
Naděžda Špásová
4.5.2024 13:33
Danuše, máš můj obdiv, tohle bych asi nedala. Nedivím se, že tě mají lidé rádi, protože nejsi žádný kakabus, ale příjemná, milá a hlavně hodná paní. Tak ti přeji, aby ti to vydrželo ve zdraví ještě hodně dlouho. :-)
Ingrid Hřebíčková
4.5.2024 13:07
To je krásné, když vás práce tak naplňuje. Přeji vám, ať vám tato smysluplná práce vydrží minimálně dalších 12 let. Fotky skutečně od profesionálky. Děkuji.
Zuzana Pivcová
4.5.2024 12:31
Jsi úžasná, pracovitá, optimistická a ještě stihneš jezdit do Londýna.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA