Můj seniorský den: Práce, která mi přináší radost
FOTO: Poskytnuto z archivu Rádia Čas

Můj seniorský den: Práce, která mi přináší radost

4. 5. 2024

Letos začalo jaro moc brzy, skoro v polovině února se začalo všechno zelenat, stromy se probouzely po slabém spánku, protože zima nebyla nic moc, a tak si příroda moc neodpočinula.

aktivní senioři Jarní soutěž 2024 práce
Hodnocení:
(5 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Zmrzlinu děti i většina dospěláků miluje a sympatická, milá zmrzlinářka je super bonus. Nedivím se, že vás mají rádi. :-)
Marie Ženatová
Prodávání zmrzlinky je skutečně nádherná práce. Také jsem ji jednu sezónu brigádnicky prodávala - a vidět ty rozzářené a radostně dychtivé oči jak dětí tak i u mnohých dospělých bylo neopakovatelné. Tak jako různé historky a milé příhody spojené s touto skutečně velmi zajímavou činností. Přeji vám ze srdce mnoho těch dalších nejmilejších setkání hlavně s vděčnými dětmi ♥
Jarmila Komberec Jakubcová
Dano vím jak máš ráda děti. To jsem poznala při setkání v Plzni, kdy jsi chovala německou holčičku u Boleveckého rybníka, která se na nás přišla podívat jak opékáme špekáčky z nedalekého kempu. Přeji ti, aby jsi ještě hodně let prodávala oblíbenou dětskou pochoutku - zmrzlinu.
Anna Potůčková
Dano já Tě velmi obdivuji. Že jsi si vzala brigádu v měsících, kdy mnozí z nás si užívají sluníčka, vody, výletů či výšlapů je hodno obdivu. Já osobně pokud bych brala nějaký přivýdělek, tak spíše na podzim a v zimě, kdy už moc na výlety či vycházky nechodím - mám ráda teplo domova. Tak at se Ti stále daří, jsi zdravá a má Tě každý rád.
Naděžda Špásová
Danuše, máš můj obdiv, tohle bych asi nedala. Nedivím se, že tě mají lidé rádi, protože nejsi žádný kakabus, ale příjemná, milá a hlavně hodná paní. Tak ti přeji, aby ti to vydrželo ve zdraví ještě hodně dlouho. :-)
Ingrid Hřebíčková
To je krásné, když vás práce tak naplňuje. Přeji vám, ať vám tato smysluplná práce vydrží minimálně dalších 12 let. Fotky skutečně od profesionálky. Děkuji.
Jana Kollinová
Máte můj obdiv.
Zuzana Pivcová
Jsi úžasná, pracovitá, optimistická a ještě stihneš jezdit do Londýna.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%