Ilustrace: Klára Sedlo, FOTO: Eva Pokorná
Pro milovníky umění i tajemna - Klára Sedlo maluje květiny, které neexistují
1. 5. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
2.5.2024 13:57
Přestože mám k jakémukoliv uměni hodně daleko, tyto obrázky se mi moc líbí.
Zdenka Jírová
2.5.2024 00:02
To je opravdu velmi zajímavé umění, obrázky jsou krásné i autorka a její vnímání světa je zajímavé. Škoda, že výstavu neuvidím, je určitě velmi zajímavá.
Zuzana Pivcová
1.5.2024 15:36
Kdoví, jaké květiny rostou v dalším rozměru, kam nedohlédneme, zatímco výjimeční lidé ano.
Jana Šenbergerová
1.5.2024 15:19
Díky za článek. Na výstavu se nedostanu. O Voynichově rukopisu jsem četla už dříve, ale o malířce, která vychází při malování z jeho vyobrazení rostlin ne. Také by mě zajímal nejen jejich původ, ale i to písmo. Díky!
Dušan Brabec
1.5.2024 12:18
Výstava je skutečně krásná a vystavená díla jsou na prodej. Např. litografie pouze za několik tisíc Kč!
Jana Kollinová
1.5.2024 11:51
Jak už bylo napsáno, zajímavé informace. V článku zveřejněné kresby nádherných, byť neexistujících rostlin, mě nadchly. Kupodivu, pohled na ně je zklidňující, pozitivně mystický, a dovedu si představit očišťující chvíle při nerušeném sezení před některým z obrazů.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA