FOTO: Dana Straková
Špatný den
29. 4. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Sojková
30.4.2024 18:04
Nás nějaká taková potfora připravila o prvního králíka v novém hospodářství. Pro mne jako novopečenou selku to byl šok!
Eva Mužíková
29.4.2024 21:19
Dano, vždy když jsem kuchala slepici, která měla v sobě spoustu žloutků, bylo mi ji moooc lito. Hezký článek.
Zuzana Pivcová
29.4.2024 19:17
No jo, já se nerada dívám na přírodopisné filmy, kde jeden zvířecí druh rdousí a požírá druhý, ale co se dá dělat, příroda to tak má naplánováno. To mi víc vadí neurvalí lidé, kteří neloví a nezabíjejí z hladu. Hezké vyprávění. Jste upřímná a dáváte to znát.
Dana Straková
29.4.2024 17:25
Děkuji všem za milé komentáře. Už jsem ten nanicovatý den taky rozdýchala, ale stejně mám ráno nepříjemný pocit, když jdu ke kurníku. Aleno T. ty šátečky jsou ořesně ty samé, někdy z toho těsta dělám i štrůdl. A těm co snrže neochutnaly musím jenom poznanenat, že rostou v listnatých lesích jenom krátce z jara a to ještě nesmí být moc teplo. Mají rádi zimu a vlhko. Obvykle je nacházím tak začátkem května, ale letos je všechno nějak dřív.
Anna Potůčková
29.4.2024 16:11
Těch slepiček je mě také líto. Smrže jsem nikdy nenašla a tudíž ani neochutnala.
Jana Kollinová
29.4.2024 15:15
Dano, vaše forma sdílení zážitků je dynamická, opravdová, nepředstíraná, bez ohledu na to, co by se mohlo líbit čtenáři, bez ohledu na to, že se zde, na i60 v drtivé většině prezentují pozitivní životní příběhy a úvahy.
Jana Šenbergerová
29.4.2024 12:39
A smrže jsem nikdy neochutnala, asi u nás nerostou. Mám houby ráda. :-)
Jana Šenbergerová
29.4.2024 12:19
Naštěstí občas bývají i dobré dny a mezi nimi někdy horší, jindy lepší. Vzhledem k tomu, že dnes půjdu domů od kadeřnice v hodně větrném počasí, ten můj bude dnes patřit k těm horším, když si představím, kolik mě to bude stát. Šáteček bych si s chutí dala i proto, že mám hlad.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Co pro vás znamená mít důchod „pod kontrolou“?
Mít jasno, kdy a kolik mi přijde peněz
Možnost si kdykoliv vybrat jen tolik, kolik zrovna potřebuji
Nemuset řešit složenky – platím jednoduše z účtu
Vědět, že se o své finance postarám i bez nutnosti kamkoliv chodit
Mít někoho, kdo mi poradí a vše vysvětlí
Tohle pro mě není důležité – zůstávám u hotovosti