Všechny fotografie: Poskytnuty z archivu Věry Ježkové
Fotografie vypráví: Maminka v domově pro seniory
25. 4. 2024Maminka trpěla několik let Parkinsonovou chorobou. Když už bylo jasné, že nemůže být sama doma ani s pomocí pečovatelky, rozhodla se využít nabídku na umístění v Domově pro seniory Háje. Jedno oddělení je zde určeno speciálně pro parkinsoniky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
25.4.2024 10:35
Věrko moc hezká vzpomínka na Tvoji maminku. Z fotek je vidět, že maminka byla spokojená a nijak nestrádala. Dožila se nádherného věku, ne každý se jej dožije.
Libuše Křapová
25.4.2024 09:36
Věrko, krásná vzpomínka. Maminka byla zabezpečená, evidentně spokojená, usměvavá :-)
Soňa Prachfeldová
25.4.2024 09:30
Dojemná vzpomínka na maminku. Jak je člověk ve stáří odkázán na pomoc druhých. A tolik by si chtěl s mámou ještě říct.
Blanka Lazarová
25.4.2024 08:49
Věrko, pěkně jsi nám to přiblížila. Já mám maminku ve věku 88 let. Zatím bydlí sama,.... celá rodina ji navštěvujeme a pomáháme .... Nikam nechce, zatím to zvládáme. Je to smutné období, ale takový je život,... velmi různorodý. Děkuji za tvé pěkné vzpomínání.
Alena Tollarová
25.4.2024 08:28
Věrko, pěkně sis zavzpomínala na maminku a jako další pozitivum vidím i osvětu. Domov důchodců je jeho obyvatelům skutečný domovem.
Marie Ženatová
25.4.2024 08:12
Milá Věruško* moc Ti děkuji za velmi procítěnou a upřímnou vzpomínku na milovanou maminku a hezké fotografie ♥
Hana Rypáčková
25.4.2024 08:06
Věro, díky tvému vyprávění jsem se podívala do DD, mají to tam moc hezké. Nikdy jsem v podobném zařízení nebyla, ani se tam podívat. Chvilku jsem měla v podobném zařízení sestru, ale bylo to za covidu a umřela dřív, než jsem tam směla. Smutek po těch, které jsme ztratili se stále vrací..
Daniela Řeřichová
25.4.2024 08:03
Věro, téma je to sice smutné, ale článek je pozitivní. Maminka se dožila vvysokého věku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA