Fotografie vypráví: Maminka v domově pro seniory
Všechny fotografie: Poskytnuty z archivu Věry Ježkové

Fotografie vypráví: Maminka v domově pro seniory

25. 4. 2024

Maminka trpěla několik let Parkinsonovou chorobou. Když už bylo jasné, že nemůže být sama doma ani s pomocí pečovatelky, rozhodla se využít nabídku na umístění v Domově pro seniory Háje. Jedno oddělení je zde určeno speciálně pro parkinsoniky.

Hodnocení:
(5 b. / 42 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
Moc milá vzpomínka Věrko.
Anna Potůčková
Věrko moc hezká vzpomínka na Tvoji maminku. Z fotek je vidět, že maminka byla spokojená a nijak nestrádala. Dožila se nádherného věku, ne každý se jej dožije.
Libuše Křapová
Věrko, krásná vzpomínka. Maminka byla zabezpečená, evidentně spokojená, usměvavá :-)
Soňa Prachfeldová
Dojemná vzpomínka na maminku. Jak je člověk ve stáří odkázán na pomoc druhých. A tolik by si chtěl s mámou ještě říct.
Blanka Lazarová
Věrko, pěkně jsi nám to přiblížila. Já mám maminku ve věku 88 let. Zatím bydlí sama,.... celá rodina ji navštěvujeme a pomáháme .... Nikam nechce, zatím to zvládáme. Je to smutné období, ale takový je život,... velmi různorodý. Děkuji za tvé pěkné vzpomínání.
Alena Tollarová
Věrko, pěkně sis zavzpomínala na maminku a jako další pozitivum vidím i osvětu. Domov důchodců je jeho obyvatelům skutečný domovem.
Marie Ženatová
Milá Věruško* moc Ti děkuji za velmi procítěnou a upřímnou vzpomínku na milovanou maminku a hezké fotografie ♥
Hana Rypáčková
Věro, díky tvému vyprávění jsem se podívala do DD, mají to tam moc hezké. Nikdy jsem v podobném zařízení nebyla, ani se tam podívat. Chvilku jsem měla v podobném zařízení sestru, ale bylo to za covidu a umřela dřív, než jsem tam směla. Smutek po těch, které jsme ztratili se stále vrací..
Daniela Řeřichová
Věro, téma je to sice smutné, ale článek je pozitivní. Maminka se dožila vvysokého věku.
Marie Seitlová
Věrko, pěkná vzpomínka na maminku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%