Přechod Velké Fatry. Nechcete se přidat?
Ilustrační foto: Pixabay

Přechod Velké Fatry. Nechcete se přidat?

24. 4. 2024
cestování turistika
Hodnocení:
(4.8 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Ženatová
Loni jsem byla se zájezdem EXODU Blansko - sekce seniorů - týden na Velké Fatře na pobytové základně Liptovské Revúce. První den jsme měli náročnou tůru s převýšením 800 m na Čierný Kameň a vrchol Plocká. Toto se podařilo jen několika málo jedincům, ostatní se postupně vraceli. Protože jsem měla ten ten větší zdravotní problém s nohou, zůstala jsem ve vesničce Nižné Revúce, kterou jsem si celou prochodila i místní dva hřbitovy a setkala se s mnoha dobrými vesničany - jedna paní mne dokonce pozvala na návštěvu. Od ní jsem se mimo jiné také dověděla, že i na jednom ze hřbitovů se už objevuje občas medvěd - kdybych to byla věděla dřív, tak jsem se tak sebejistě a klidně sama po hřbitově skutečně dlouho neprocházela ?☺. Ale vám ze srdce přeji ty nejkrásnější zážitky v krásné, místy skutečně čisté, neporušené a panenské přírodě ♥
Miloslava Richterová
Parádní plán, najdou se parťáci? Držím vám palce a těším se na reportáž. Vzpomněla jsem si na cesty po slovenských horách zamlada.
Alena Vávrová
Přeji zdar a sílu a spoustu nádherných zážitků.
Alena Švancarová
Klobouk dolů.
Libuše Křapová
A ještě dodatek - ,mne by to docela lákalo. Jenže máme teto rok nějak moc nabitý program. A ještě víc se bojím těch slovenských přemnožených medvědů.
Libuše Křapová
Elena mne předběhla - pozor na medvědy :-) Přeji hezké zážitky a počasí, nálada bude jistě výborná, tu přát určitě nemusím :-)
Elena Valeriánová
To bude nádhera, sice vyčerpávající, ale nádhera. Jen ať vás nesežere medvěd. Ono by to dost bolelo, než by vás rozkousal, maso bude dost houževnaté. Užijte si to.
Alena Tollarová
Pěkná pozvánka. Ale já bych vám určitě nestačila. Užijte si to!
Marie Měchurová
Ostredok jsme dělali před dvěma lety, napsala jsem o tom článek.
Marie Měchurová
Manžel doplňeje. Ještě před 3 lety by to dal, letos měl 80. Škoda. Už ho zlobí kolena. V září se ještě chystáme do Roháčů. Vloni jsme dali Brestovou 1900m.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%