Člověk míní, život mění: Dva roky navíc
FOTO: Marie Macková

Člověk míní, život mění: Dva roky navíc

5. 5. 2024

Milí čtenáři, milé čtenářky, jsem příběh. Jsem jeden z mnoha, které se dějí v rodinách pacientů s rakovinou, proto jsem příběh dramatický. Můj hlavní hrdina odchází v mém závěru z tohoto světa. Končím smrtí, přesto jsem příběh se šťastným koncem.

Jarní soutěž 2024 zdraví život
Hodnocení:
(5 b. / 30 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ingrid Hřebíčková
To je vzorová ukázka, jak se mají mladí postarat o rodiče. Dcery a vůbec rodina by měla jít příkladem ostatním.
Milan Pepo
Přečetl jsem vše, ale možná od půlky se mi začal ,,potit" monitor a brýle. Pěkně napsané.
Marie Měchurová
Když rodina drží pospolu, tak je všechno snažší....
Hana Sojková
Doufam, ze se tady vytvoří diskuze. Moje mamka bezmála rok musí trávit v posteli, poslední 1/2 rok v domácí péči. Tento příběh ji odpoledne přečtu a napíšu sem její názor. Názor člověka, kterého se bezprostředně týká skutečnost být odkázán na okolí. Taky ji rada přečtu názory z případné diskuze.
Miloslava Richterová
Díky za Váš příběh.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%