Měla jsem zahrádku
Ilustrační foto: Pixabay

Měla jsem zahrádku

18. 4. 2024
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miloslava Richterová
Pěstování na zahrádce je nádherný koníček a zvláště teď zjara, kdy všechno kvete, zahrádka je plná svěžích barev, je potěšující. Péče o ovocné stromky je trochu věda, ale ne zas tak moc velká :-)
Soňa Prachfeldová
Moje švagrová dokonce vypěstovala broskev z pecky a i plodila malé sladké broskvičky. Stříhání stromů moc nerozumím.
Marie Měchurová
Já jsem spíš na květiny, keře a zeleninu. Stromy nám občas ořeže syn, něco na nich někdy i uzraje.
Hana Rypáčková
Tak jsem zvědavá, zda má broskvička nezmrzla po odkvětu. Dnes ráno v 7 byla 0 ! A vždy ji stříhám o 1/3 nové větvičky.
Daniela Řeřichová
Hezký článek. Pěstování ovocných stromů je docela věda, u nás se této činnosti věnoval manžel s dopomocí mého strýčka. Když jsme zakoupili chalupu, první bylo, že jsme vykáceli túje a další dřeviny, nepatřící do venkovské krajiny, a vysadili ovocný sad vysokokmenů. Ty se shánějí poměrně složitě.
Jan Zelenka
Každý máme, co se týče zahrady, jinou zálibu. Když jsme žili 6 let ve služebním rodinném domě v Krásné Lípě, starali jsme se o velkou zahradu 2000 arů. Místo stromků jsme vytvořili okrasnou zahradu s angl. trávníkem, velkými skalkami, suchými zídkami . Celé město se na ni chodilo dívat.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%