Všechny fotografie: Naděžda Špásová
Aprílové počasí
18. 4. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
1.5.2024 18:08
Nadi, taky ráda fotím mraky, hlavně, když se na nich něco pohybuje. A ráda hledám obrazce. Jinak sice bylo mokro, pak sucho, pak sníh, ale podle zákazu rozdělávání ohňů je už zase velké sucho... příroda si nějak neví rady :-(
Marie Seitlová
25.4.2024 19:33
Naďo, musím se omluvit, ale nedopatřením se stalo, že mi tam skočila jen jedna *. Bylo to na mobilu a při posouvání se to stalo. Tak ti přidávám tu******.
Jarmila Komberec Jakubcová
25.4.2024 16:52
Naďo mám ráda tvoje fotky, které jsou zajímavé a zobrazují okamžik života, který tak rychle utíká jako mraky na obloze.
Eva Mužíková
23.4.2024 17:59
Právě jsem byla upozorněná, že jsem Ti dala ke článku jen tři hvězdičky. Nejsem první, komu se to omylem stalo. Není to můj styl, tak k tomu bych se nesnížila. Dám buď pět když se mi to líbí, nebo nehodnotím. Ale že bych ZÁVIDĚLA??? Tak o tom to opravdu není. Vím, že já mívám podle ohlasů fotky krásné. Přesto se omlouvám, že jsem Ti zkazila průměr. Toť vše.
Naděžda Špásová
19.4.2024 00:24
Moc děkuji za vaše příspěvky, někomu se to nemusí líbit a je mi to jedno, beru to jako závist, že to neumí.
Alena Vávrová
18.4.2024 21:11
Já mám taky ráda mraky, něco jsem se jich nafotila. Kletečná je fotogenická.
Soňa Prachfeldová
18.4.2024 15:32
Je opravdu apríl se vším všudy. Jen by mohlo být trochu tepleji. Když ležím na lehátku, pozoruji mraky, nejvíce tam vidím podobu zvířátek a člověk podlehne snění a pluje s mraky. Naděnko, hezky nafoceno.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA