Cestování v každém věku: Tipy na dovolenou seniorům na míru
Černá Hora. FOTO: Shutterstock

Cestování v každém věku: Tipy na dovolenou seniorům na míru

15. 4. 2024

Dovolená – to je odpočinek, pohoda a nové zážitky, ale když stáří začne klepat na dveře, klouby bolí, zrak se horší, schody začínají být problém, mohou se dostavit mnohé obavy, třeba i z cestování.

cestování dovolená
Hodnocení:
(4.8 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Paní Dráhová, také jsem byla 2x na Mar Menor.Je to přesně tak jak píšete. V říjnu poletím s Delfínem na Ischii, už jsem tam jednou byla před covidem a tak skvělou dovolenou chci zažít znovu. Delegátky skvělé a projely s námi nejen Ischii, ale i ostrov Procida.
Marie Dráhová
V Murcii jsme byli 2x. Je to zájezd pro seniory jak dělaný, delegátky po celou dobu několikrát za den sváží a odváží rekreanty na pláž jak zátoky Mar Menor tak ke Středozemnímu moři. Je zde i možnost výletů. V září jsme ve městě Murcia zažili neskutečný karnevalový průvod v kostýmech a s hudbou po celém městě.
Jarmila Komberec Jakubcová
Byla jsem jak v Albánii tak i v Murcii. Tam jsem dokonce byla 4x. Španělské "Mrtvé moře" Menor Mar se mi líbí více než to v Izraeli. Před covidem jsem jezdila s cestovkou Delfín, která je zaměřena na seniory a musím její delegátky jen chválit. Perfektní program a služby.
Helena Štěpánková
Je to krása. S manželem jsme před lety využili nabídku Delfinu do Kalábrie a bylo to úžasné. Místo i servis cestovky na jedničku. Líbí se mi ta Menorca i Černá Hora.
Daniela Řeřichová
Hezká nabídka. Na Menorce jsme byli dvakrát, je opravdu překrásná.
Naděžda Špásová
Nabídka je sice zajímavá, ale tyto destinace nejsou pro nás.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%