FOTO: M. Richterová
Můj krásný seniorský den
10. 4. 2024Ráno jsem nikam nespěchala. Přede mnou byla neděle a mě čekal příjemný den. Budu mít dost času, abych se mohla věnovat zahrádce. V posledních dnech jsem si na ni vyšetřila vždycky jen chviličku a ještě mě pokaždé vyhnal déšť.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
10.4.2024 21:01
Připadala jsem si jako v ráji, nebo snad v pohádce? Jestli je to Vaše realita, tak klobouk dolů. Uklidňující a milé čtení. Děkuji mm
Anna Potůčková
10.4.2024 19:07
Krásně prožitý jarní den při letních teplotách. Dalo by se říci, že ze zimy jsme skočili rovnou do léta. Já nestihla ani kvetoucí magnolie v holešovské podzámecké zahradě. Květy jsou už opadané. Tak snad dožiji příštího roku a stihnu je.
Elena Valeriánová
10.4.2024 19:02
Četla jsem Váš článek a bylo mi při čtení tak hezky a milo. Já jsem ještě na zahradě nic moc neudělala a protože zrovna marodím, tak snad na mě ty rozkvetlé stromy počkají. U nás máme studenější kraj, ale minulý víkend byl i tady hodně teplý. Tak hezké jarní dny.
Lenka Kočandrlová
10.4.2024 15:18
Letos je jaro opravdu nějak dříve,ale včera lilo,ráno bylo 5 stupňů a teď je o málo víc....Třešeň kvete,ale jestli budou nějaké třešně, to se neví. Většinou květy opadají a nakonec je na větvi sem-tam nějaký plod a to ještě oklovaný od ptáků. Ještě jsem nevyndala citrusové stromky ven, jiné roky je dávám až koncem května ven. Na zahradě nemáme vyseto nic,ani vysázeno,náš kraj tady je studený a např. jiřiny se dávají do země nejdřív na konci dubna. Tak já můžu jen plít a koukat, co kvete - tulipány začaly, zlatý déšť ještě stále kvete......
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA