Úvodní foto: dodáno z archivu N. Špásové, ostatní fotografie Naděžda Špásová
Letošní Velikonoce v Doubici
4. 4. 2024Rok se s rokem sešel a přišel čas Velikonoc. Byly to desáté svátky, které jsme prožili se svými kamarády. Byly by už dvanácté, ale covid nám na dva roky zrušil cestování.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
9.4.2024 19:15
Nadi, díky za článek. V hotelu JEFF jsem byli ubytovaní již 2xm velmi dobře tam vaří. U Rytíře jsme měli nejen snídaně :-). A sochy ve Staré hospodě máme prochozené ze všech světových stran a těch fotek, co máme oba v archívu. Pěkné jste to měli.
Jitka Hašková
7.4.2024 09:36
Naďo, měli jste krásné Velikonoce. Jako vždy - dokonalá fotoreportáž. Díky.
František Matoušek
5.4.2024 16:33
Fotky pěkné, ale už to ani nepoznávám. Pamatuji si, že hospoda byla nedaleko rybníka, v zatáčce když se šlo od Rybniště. Už je to také asi 50 let. Ale tlačenku měli výbornou, to si pamatuji.
Miluše Hasenohrlová
4.4.2024 15:54
Nadi, s takovou partou přátel, bylo určitě veselo. Fotky parádní. To řezbářské umění jsem si prohlížela hodně dlouho. :-)
Naděžda Špásová
4.4.2024 13:58
Děkuji za vaše příspěvky, myslím, že Doubici nebude vadit, že jsem napsala ty Doubice, místo ta Doubice. Nicméně se omlouvám, pokud si to někdo přečte.
Soňa Prachfeldová
4.4.2024 13:41
Naďo, krásné oslavy Velikonoc s přáteli. Doubice a okolí je nádherné. Pěší výšlap přes les a kamenné výběžky s lány, žebříky, nepřekonatelné. Pokud tedy slouží nohy. Je tam moře hob a borůvek. Dříve byly ubytované v hotelu JEF děti - škola v přírodě. Také nám nevadilo skromné ubytování a jednou jsme byli sami na chatce. Klidně bych se tam zase vypravila. Moc hezké fotky.
Jitka Caklová
4.4.2024 13:12
Dík Redakci za opravu :-) V Doubici v Krčmě u rytíře (JEF)jsme byli před sedmi lety a taky se nám tam moc líbilo. Nezapomenutelná je pro nás cedulka na vrátkách souseda roubenky Gottových: "UPOZORNĚNÍ pro retardované novináře a reportéry pochybných médií. POKUD BUDETE ZVONIT U TOHOTO DOMU A KLÁST DEBILNÍ OTÁZKY, NAKOPU VÁS TAM, KAM JSEM VÁS AŽ DOSUD JEN POSÍLAL!!!"
Marie Měchurová
4.4.2024 12:57
Oprava: Okolí Doubice je nádherné. Cesta z Chřibské do Doubice je nezapomenutelná....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA