Jak jsem se odvážila navštívit blešák
Všechny fotografie: Zuzana Zajícová

Jak jsem se odvážila navštívit blešák

2. 4. 2024

Jsou místa, která jsem nejen nikdy nenavštívila, ale navštívit ani nechci. Pokud se ovšem ve mně sem tam neprobudí moje potlačovaná dobrodružná povaha.

Hodnocení:
(5 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Tam bych si zašmejdila, mám akce, kde je hodně lidi ráda.
Zdenka Jírová
Na "blešáku" jsem nikdy nebyla. Shoduji se s vámi, že také nemám ráda ani cirkusy, poutě a další podobné shluky lidí.
Jana Jurečková
Tam prostě najdete všechno. Nedávno manžela přemluvil kamarád, ať s ním jede na bleší trh do Přerova, tak tomu říkal. Koupil si tam mlýnek na mletí kukuřice, který sháněl roky. Navíc - za rozumné peníze.
Lenka Kočandrlová
Nevím,jestli ve Varech se stále ještě koná burza v Tuhnicích u stadionu,tam bývaly takovéhle a ještě větší poklady,k tomu nové zboží, stánky s čudícími buřty, potravinami, botami,dokonce i auta a náhradní díly, zkrátka směsice . Než se to všechno obešlo,tak bolely nohy i oči.Vstupné bylo asi 10 kč. Obvykle jsem si zakoupila jen maličkost,jako náušnice,kremrole,čokoládu a pod.
Marie Magdalena Klosová
Moc pěkné náladové čtení a půvabné fotky. Vzala mě hlavně ta skládačka z kostek - mé dětství na dotek. No a ten "chudáček" mišánek. Toho bych koupila ze soucitu. mm
Zuzana Pivcová
O hloubětínském "blešáku" jsem slyšela mnohokrát vyprávět, ale nikdy jsem tam nebyla. Líbil se mi ale obdobný trh u stanice Tierpark v Berlíně.
Jana Kollinová
Skvělý článek i fotografie. To je úžasná haraburďárna, tam bych se kochala a nevynechala jediný stánek.
Dana Divišová
Před lety mne tam vzala kamarádka, která sbírá a občas i prodává staré panenky. Vzala jedině mne, protože věděla, že ji nebudu ve hledání konkurovat. Byla jsem překvapená, co všechno se tam dá koupit. Kamarádka se odstěhovala a já tam dlouho nebyla. Díky za připomínku, některou sobotu tam zajedu.
Martina Růžičková
Na blešáku jsem byla jen jednou v životě, ale po přečtení téhle super reportáže se to asi změní. :-) Hrníček byl skvělý "úlovek".
Jaromír Šiša
Díky za parádání zprostředkování blešáku, já snad na nějakej zajdu :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%