Co člověk potřebuje?
Ilustrační foto: Pixabay

Co člověk potřebuje?

22. 3. 2024

Není podle mě toho mnoho. Hlavně zdraví přiměřené věku. Někdy to můžeme ovlivnit. Urval jsem si achillovku a chodím na rehabilitace. Bavím se s lidmi, co čekají na kúry. Hodně si stěžují na svůj zdravotní stav.

Hodnocení:
(4.7 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Také jsem, s pocitem vlastní dokonalosti, dlouho nosila "masku" spokojeného člověka. Chyby jsem viděla jen na druhých a měla stále potřebu o tom psát. Na štěstí jen do té doby, než mi vážné onemocnění plic "masku" strhlo, z iluze vysvobodilo a můj život otočilo o 180° :-) ♥
Eva Klímová
Hezký článek , také jsem v "poho"
Jiří Dostal
:-) Heleďte, pane Bérka, zřejmě si neuvědomujete mou kritickou shovívavost k vašim splaškovým filipikám, které nesou znaky rozkvedlaného mozku špatnou gramatikou a syntaxí; mimochodem a ilustračně, před "ale" se čárka vždy nutně nepíše... :-)
Jana Kollinová
Ještě dovětek. Možná se mýlím, ale jste monotématický, byť v pozitivním slova smyslu.
Jana Kollinová
Pane Berko, Vaše články optimistického aktivního seniora spokojeného s vlastním životem a se spoustou plánů do budoucnosti jsou přesně tím, co se dobře čte, ale to je asi tak všechno. Je to Váš a jen Váš manuál na spokojený život. Přeji Vám upřímně naplnění všech plánů, ale já jsem asi z jiné planety a tak si počtu a jdu si svojí cestou a snažím se nemít na sobě přílepy mouder pro mě nepoužitelných v reálném čase.
Jindřich Berka
Pane Dostál opět jste vedle. Za prvé píši o negativní energii, kterou vy vypusťte. Nebo onemocníte. Jste jí přeplněný. Sleduji vás i jinde a všude jedovatě sliníte. Za druhé není to mudrování. Je to to moje skutečnost, jak jsem se já postavil k životu. Není to o mudrování, ale o tom, že každý člověk to má ve svých rukou a nemusí být potom jako vy se svým životem nespokojen. Proč? To nevím. Na to si musíte odpovědět sám. Jindra
Jana Jurečková
Na tom, co je na tomto světě nejvzácnější, nenajdeš cenovku, neboť to se nedá koupit ani prodat za žádnou cenu. Suze Orman. Díky za hezký článek.
Jiří Dostal
:-) Jsou otázky, ze kterých se mudrováním nevykecáme, odpoví život sám... :-)
Miloslava Richterová
Člověk potřebuje k životu jistotu a bezpečí, potřebuje žít v míru, vše ostatní až potom, proto nám nemůže být vše kolem politického dění lhostejné.
Marie Ženatová
Díky moc za hezký článek. Když bych se chtěla víc rozepsat, tak bych se možná dost opakovala - totiž paní Jitka C. vyjádřila přesně i moje pocity ♥♥♥

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%