Všechny fotografie: Marie Měchurová
Předjarní procházka rájem konikleců
19. 3. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
27.3.2024 15:30
Ty koniklece.....a fialky... a celé jaro v plenkách. To je krása a údiv. Děkuji mm
Marie Seitlová
20.3.2024 06:19
Moc děkuji za krásnou jarní túru, virtuálně jsem se s vámi prošla. Krásné fotky.
Helena Přibilová
19.3.2024 21:10
Paní Marie, velmi ráda jsem se s vámi prošla překrásnou jarní přírodou.
Elena Valeriánová
19.3.2024 18:24
Marie, to musela být krása. Miluji fialky, violky a drobnokvěté macešky. O té zvonařské dílně vím, ale zvonkohru jsem nikdy neviděla. Díky za sdílení.
Daniela Řeřichová
19.3.2024 16:44
Maruško, parádní článek a fotky, hezky jsem se prošla s vámi. Jste obdivuhodná rodina, kluci mají od malička díky vám hluboký vztah k přírodě.
Naděžda Špásová
19.3.2024 16:30
Marie, to byl určitě parádní výlet. Taky jsem nevydržela a předjaří jsme si taky včera udělali. Hned mi je líp na duši i po těle. Fotky jsou super, přeji ještě hodně takových výletů.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA