FOTO: Anna Novotná
Láska prý kvete v každém věku aneb moji osudoví muži
9. 3. 2024Láska kvete, to je jisté, ale jaká je ta láska, kdy kvete a jak je to s tím věkem? Když se tak ohlédnu za svým životem a jeho láskami, mám dojem, že z toho spíš vykvetu já!
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Kočandrlová
13.3.2024 16:15
Ráda si čtu podobné příběhy.Porovnávám to s vlastními prožitky, říkám si,co bych asi já dělala na místě paní Anny. Někdo se v poznámce divil,že nepsala o svých dětech a vnoučatech ? Já myslím,že to je jedna ze stran života, kde je to tak nějak jasné,co se asi dělo.Láska k mužům je jiná strana, možná tajemnější a zajímavější. Hlavně tím,že na začátku si paní špatně vybrala manžela, pak ještě víckrát.Hlavní ale je ten konečný pocit z lásky a přátelství toho posledního (?) muže, ten jí vynahradil všechny ty předešlé nezdary, a to je dobře.
Jana Kollinová
10.3.2024 10:10
Silný příběh s tím nejlepším možným šťastným koncem, kdy životní peripetie Vás, paní Anno, posílily a nabídly další formu lásky, lásku k sobě. Ne každý to dokáže.
Jana Šenbergerová
10.3.2024 09:05
Nepochybuji o tom, že ta láska, kterou nejvíce potřebujeme, si nás nakonec najde. Jen to musíme poznat. A vám se to asi povedlo, přestože cesta k tomuto poznání byla opravdu dlouhá. Štěstí je pomíjivé, ale láska je věčná. Užívejte si jí plnými doušky.
Dana Straková
10.3.2024 05:36
Hmm, život prostě každému úplně nevyjde podle představ, ale často i prohry pomáhají. Ono se nadarmo neříká, že všechno špatné je i k něčemu dobré...
zuzana šišková
9.3.2024 22:15
Napadá mě slovo "otevřenost". Děkuji za otevřenost. Vzácné v dnešní době.
Alena Velková
9.3.2024 20:07
Vzkaz pro paní Sýkorovou: při přidělování hvězdiček nesmíte kliknout na první hvězdičku, ale musíte rovnou kliknout na poslední a pak se jich tam udělá 5...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA