Láska prý kvete v každém věku aneb moji osudoví muži
FOTO: Anna Novotná

Láska prý kvete v každém věku aneb moji osudoví muži

9. 3. 2024

Láska kvete, to je jisté, ale jaká je ta láska, kdy kvete a jak je to s tím věkem? Když se tak ohlédnu za svým životem a jeho láskami, mám dojem, že z toho spíš vykvetu já!

láska Soutěž - zima 2024 vztahy a sex
Autor: Anna Novotná
Hodnocení:
(4.9 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Kočandrlová
Ráda si čtu podobné příběhy.Porovnávám to s vlastními prožitky, říkám si,co bych asi já dělala na místě paní Anny. Někdo se v poznámce divil,že nepsala o svých dětech a vnoučatech ? Já myslím,že to je jedna ze stran života, kde je to tak nějak jasné,co se asi dělo.Láska k mužům je jiná strana, možná tajemnější a zajímavější. Hlavně tím,že na začátku si paní špatně vybrala manžela, pak ještě víckrát.Hlavní ale je ten konečný pocit z lásky a přátelství toho posledního (?) muže, ten jí vynahradil všechny ty předešlé nezdary, a to je dobře.
Eva Mužíková
Hezky se Vaše řádky četly. Jsem ráda, že mne neodradila délka.
Jiří Dostal
:-) Odchrchlat si k lepšímu dechu... :-)
Jana Kollinová
Silný příběh s tím nejlepším možným šťastným koncem, kdy životní peripetie Vás, paní Anno, posílily a nabídly další formu lásky, lásku k sobě. Ne každý to dokáže.
Jana Šenbergerová
Nepochybuji o tom, že ta láska, kterou nejvíce potřebujeme, si nás nakonec najde. Jen to musíme poznat. A vám se to asi povedlo, přestože cesta k tomuto poznání byla opravdu dlouhá. Štěstí je pomíjivé, ale láska je věčná. Užívejte si jí plnými doušky.
Dana Straková
Hmm, život prostě každému úplně nevyjde podle představ, ale často i prohry pomáhají. Ono se nadarmo neříká, že všechno špatné je i k něčemu dobré...
zuzana šišková
Napadá mě slovo "otevřenost". Děkuji za otevřenost. Vzácné v dnešní době.
Eva Sýkorová
Děkuji paní Aleně V. za radu a přeji hezký večer.
Alena Velková
Vzkaz pro paní Sýkorovou: při přidělování hvězdiček nesmíte kliknout na první hvězdičku, ale musíte rovnou kliknout na poslední a pak se jich tam udělá 5...
Alena Švancarová
Hezky napsané,pravdivé,tak to v životě chodívá.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%