Všechny fotografie: Blanka Lazarová
Střípky z Prahy: Pel-mel
4. 3. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
6.3.2024 19:56
No dobrá, dobrá. Příště to popíšu hned. Chtěla jsem ještě zadat otázku, kolik jste toho kdo poznal. Ale nebylo by to spravedlivé. Pražáci by byli ve výhodě. Tak se omlouvám a polepším se. :-)
Eliška Murasová
6.3.2024 19:45
Blani, bezva fotky. Koukala jsem už před pár dny. Chtěla jsem tě lehce kárát, že nemáš popsáno a ejhle ..... Díky za parádní procházku známých i neznámých míst.
Daniela Řeřichová
5.3.2024 13:59
Blani, prima. Určitě budeš mít ještě hodně příležitostí k toulání Prahou. :-)
Libuše Heulerová
4.3.2024 18:08
Blani, dost míst jsem poznala, ale mám mezery...taky jsem obdivovala to schodiště....prozradíš kde to je? Dík!!!
Elena Valeriánová
4.3.2024 17:39
Blanko, máš velmi bohatý a rozmanitý archív. Praha je i moje srdeční záležitost. Hned bych sedla na vlak a fičela do matičky. Ale ... Děkuji za sdílení.
Zuzana Pivcová
4.3.2024 15:58
Líbí se mi, že jste zvolila směs staršího i moderního, ale vše hodně neokoukané, děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA