Povídka: Není Rumba jako Roomba
Ilustrační foto: Pixabay

Povídka: Není Rumba jako Roomba

2. 3. 2024

„Ten dárek jsem neměla nikdy dostat,“ naříkala Alžběta, zhroucená na židli u stolu s hlavou v dlaních, když z bytu odešel poslední Hasič. Vlastně si ani neměla nikdy nic takového přát.

Hodnocení:
(5.2 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ludmila Černá
Dcery kamarádka přišla domů z práce, hodila kabelku na sporák a za chvilku požární hlásič měl alarm. Jo, náhody dovedou potrápit.
Jana Jurečková
Já jsem milovala svíčky, prskavky na stromku atd. Jenže manžel mě vyléčil, bál se, že je to ten nejjednodušší způsob, jak vyhořet. Dnes jsem ráda, že jsem ho poslechla.
Dušan Brabec
Náhoda je v životě mocná čarodějka, někdy pozitivní, jindy negativní. Nám jednou zapálili svíčku v menší romantické pizzerii na Smíchově... a následně pizzerie mohla vyhořet. Bylo štěstím, že to dopadlo dobře a škody byly jen propálený ubrus a košík s pečivem. Hasilo se minerálkou a následně ještě vodou.
Alena Tollarová
V našem bytě je ještě trochu cítit příhoda z minulého týdne, ani svíčka k tomu nebyla potřeba :)
Anna Potůčková
Svíčku pokud doma rozsvítím, mám ji pod kontrolou a i kdybych šla jen na chvíli na zahradu, tak ji zhasnu. Ke svíčkám mám velkou nedůvěru.
Soňa Prachfeldová
Svíčka je nebezpečná, co škody nadělala kvůli vrtání. Přežili Ato je dobře.
Elena Valeriánová
Aleno, na Balíček karet si vzpomínám, jen mi to jméno nějak vypadlo. Děkuji za odpověď. https://pisnicky-akordy.cz/cerny-mirek/balicek-karet
Naděžda Špásová
Álo, na tu písničku si taky pamatuju, jen jsem myslela vždycky, že je to D. Texas Taylor, ale máš to samozřejmě správně. Kontrola vykonána. haha :-)
Alena Velková
Elo, jak napsala paní Webrová, kdysi byl takový hit Balíček karet a ten končil zhruba slovy: tento příběh je pravdivý, protože mi ho vyprávěl T. Texas Taylor, tak jsem to z legrace použila, neboť tento příběh se nějak takto skutečně stal mezi svátky v naší širší rodině, jsou z toho i fotky, ale ty jsem zde nepublikovala. Byla to všechno velká shoda nepochopitelných náhod.
Marie Webrová
Paní Valeriánová, když řeknu Mirek Černý a Balíček karet, určitě si vzpomenete.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%