FOTO: Wikimedia Commons, Volné dílo
Pseudo-rozhovor s géniem Carlem Gustavem Jungem pro čtenáře
4. 3. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
17.3.2024 17:59
C.G.Junga mám ráda, mám jeho knihu Člověk a duše a pro mě byla velmi přínosná, když jsem studovala grafologii.
Miloslava Richterová
5.3.2024 17:16
Je to už hodně let, co jsem se zajímala o psychoterapii, vím, že spolužačka taky uprednostnovala Junga, něco jsem na její radu přečetla, ale V. Frankl mi dával větší smysl :-)
Jana Michalicová
5.3.2024 16:35
Milá Zuzano a Miloslavo, ano, jsem jungiánka a mám Junga velmi v oblibě. Ráda bych přečetla ještě více jeho knih.
Miloslava Richterová
5.3.2024 15:54
Díky za seznámení s C. G. Jungem, je vidět, že Vás jeho směr hodně oslovil. Mně je bližší směr Viktora Frankla a Jiřiny Prekopové.
Zuzana Pivcová
4.3.2024 15:52
Vím, že něco z Junga jsme studovali i na psychologii na VŠ, ale byla to "bichle" a už mi z ní téměř nic nezůstalo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA