Všechny fotografie: Jana Vargová
Důl Mayrau
5. 3. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Soukupová
6.3.2024 13:22
Moc hezké. A pro mě vzpomínkové, protože táta byl horník, i když na jiném dole. Písničku o Mayrovce znám.
Blanka Lazarová
5.3.2024 20:11
Děkuji za velmi zajímavý článek. Doporučuji film Dukla 61, zrovna před pár dny jsem zahlédla upoutávku na něj.
Martina Růžičková
5.3.2024 19:25
Děkuji za zajímavý článek a bezvadné fotky. Prima tip na výlet. :-)
Zuzana Pivcová
5.3.2024 17:35
Kladno vůbec neznám a nedostanu se tam, přestože mě technické památky také velice zajímají.
Vladislava Dejmková
5.3.2024 17:25
Technické památky mě zajímají a ráda nad nimi pŕemýšlím o lidech, v jejichž životě hrály nějakou roli. Sem se asi už nedostanu, tím spíš jsem si o tom s chutí početla a prohlédla si fotografie. Díky za pŕíspěvek.
Jan Zelenka
5.3.2024 12:05
Ještě poznámka. V době, kdy jsem na Kladno jezdil, nebyl hornický skanzen ještě otevřený. Díval jsem se na web.
Jan Zelenka
5.3.2024 12:02
Moc pěkný článek. Na Kladeno jsem jezdil často obchodně, ale nikdy mne návštěva dolu nenapadla. Škoda.
Alena Švancarová
5.3.2024 10:32
Bydlím nedaleko,mnohokrát jsem okolo jela. Kdysi jsme s přítelem plánovali,že se půjdeme do muzea podívat.Osud nám to společně nedopřál,nyní jste mi to připomněla a určitě se tam s někým podívám.Věřím,že je to zajímavé poznání v čem se ti chlapi horničtí pohybovali.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA