Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Zpívejme ódu na radost
26. 2. 2024Jaro přichází! Jaro tolik opěvované snad každým. Básníky, milovníky přírody, zahrádkáři, snad každý se těší na příchod jara. Kdy se v přírodě rodí mláďata, kdy se začíná vše zelenat, začínají kvést první skromné, ale neskutečně krásné květinky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Čípová
28.2.2024 20:20
Soni, ať se vyplní všechna přání a práce na zahradě přinesou spoustu radostí.
Alena Velková
27.2.2024 13:51
Nám hráli Ódu na radost, když jsme kdysi dávno opouštěli jako novomanželé Staroměstskou radnici :-) a teď si jí zpívám s tebou, v naději, že už ta dlouhá zima konečně končí.
Libuše Heulerová
27.2.2024 08:57
Soni, díky za milý článek ...taky se na to jaro moc a moc těším...doufám, že se v květnu uvidíme.
Marie Měchurová
26.2.2024 17:39
Soňo, to je dobře, že se pořád něco děje. Myslela jsem si, že už se usadim, ale nejde to. Pořád se něco děje, a tak to má být. Musíme si života užívat, dokud to jde. Hezky napsáno s hezkýma fotkama.
Věra Ježková
26.2.2024 16:44
Naďo, moc hezké. Máš štěstí, že se máš na co těšit. Já březnové narozeniny se svým přítelem už neoslavím. Do zpěvu mi letos není, ale hledám a dělám si aspoň drobné radosti. Óda na radost je má nejoblíbenější skladba. Seznámila jsem se s ní na fakultě při semináři z němčiny. Takže slova umím německy; melodie mě fascinuje, dojímá. Přeji ti radostné jaro.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA