Široké kalhoty jsou hitem, ale pozor, nemusí slušet každé ženě
Ilustrační foto: pexels a ingimage

Široké kalhoty jsou hitem, ale pozor, nemusí slušet každé ženě

14. 3. 2024

Jedná se o jasný módní trend, který zaplavil přehlídková mola i nejobyčejnější obchody s levným oblečením. Široké nohavice jsou nyní všude, ty úzké, takzvané slimky, jsou na ústupu.

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(4.6 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Kollinová
Bez ohledu na diktát pomíjivé sezónní a stále se opakující módy, široké kalhoty v mém šatníku místo nenašly. Sluší štíhlým a hlavně vysokým ženám, což nejsem.
Marie Magdalena Klosová
Užívám si kalhot všeho druhu a těch širokých o to raději. Jsou pohodlné, vzdušné, cítím se v nich dobře od nepaměti. Asi nejsem sama, poněvadž se do módy stále vracejí, dokonce mám pocit, že z ní ještě nikdy zcela nezmizely. Takže moje skříň obsahuje ty od zcela letních,po zcela zimní. Ale dámy, pozor na široké nohavice. Dá se přes ně lehce zakopnout, zaplantat,upadnout a je po parádě. Moje známá si pádem v širokých kalhotách vylomila přední zub. Tak opatrně. mm
Ivana Nejedlá
Líbí se mi úplně všechny modely z nabídky, už jsem si na jaro jedny široké kalhoty koupila. Jsem vysoká a cítím se v nich skvělě☺.
Hana Řezáčová
Tento typ kalhot se mi líbí, ale - kalhoty by měly být, aspoň podle mne a pro mne, ze splývavé a nemačkavé látky ... Možná si pořídím na léto nějaké lehké barevné ( takové na foto nejsou - asi, že ještě není léto :-) )
Lenka Kočandrlová
Tyhlety kalhoty nebyly hezké skoro na nikom a že už tu byly.... Ještě hnusnější jsou tzv. krabicové kalhoty- jako kdyby se ty široké zažehlily do čtyř puků tak,že vpředu a vzadu je rovina, též na bocích. Rozhodně si je kupovat nebudu.
Jitka Caklová
Moje výška, přestože jsem byla štíhlá, mi v mládí přivodila mnoho mindráků. Dnes když jsem opět štíhlá, tak si svoji výšku v sexy-tričku a riflových plandách se sníženým pasem, ozdobnými kapsičkami, náležitě užívám. Věk je pro mě jen číslo, které o mně nic nevypovídá :-) Líbí se mi prostřední kalhoty na titulním foto.
Alena Tollarová
Plandy jsem nenosila nikdy a ani to nehodlám změnit.
Naděžda Špásová
PS. Mám jich docela dost, dokonce i ty oranžové na obázku a hrdě je nosím. Mám černobílé kostkaté a jednou mě zastavila paní a ptala jsem odkud mám ty krásné kalhoty, byly z Bonprixu.
Zuzana Pivcová
Široké kalhoty sluší opravdu štíhlým ženám. Úzké kalhoty sluší opravdu štíhlým ženám. A ten zbytek ať chodí oblečen neslušivě.
Eva Mužíková
Hlavní je, jak se člověk v takových širokých nohavicích cítí. Já, jelikož jsem vysoká a štíhlá o nich uvažuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%