Ilustrační foto: Pixabay
Kouření je zlozvyk starších, mladí na něm tak závislí nejsou
28. 2. 2024Hloupost. Nerozvážnost. Kouřili všichni, tak jsem se přidal. V době mého mládí bylo kouření v módě. Tak nejčastěji lidé vysvětlují, proč se cigarety staly součástí jejich životů. Senioři jsou na nich závislí mnohem více než mladí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Klára Kříčková
5.12.2024 09:55
Kouřila jsem 15 let a vždycky jsem si přála přestat, ale nebylo to jednoduché. Pak jsem narazila na nikotinové sáčky z https://www.nikotinsacky.cz/ a rozhodla se je vyzkoušet. Pomohly mi přejít na něco jemnějšího, až jsem s kouřením úplně skončila. Teď už nekouřím vůbec a cítím se skvěle – jsem na sebe pyšná, že se mi to konečně podařilo! Pokud s tím také bojujete, můžu tohle řešení jedině doporučit. ?
Jiří Tichánek
5.9.2024 14:12
Jasně důchodci hulí jako fabriky, mladí ne. Bodejď by jo, ti do sebe cpou mnohem horší svinstvoa poslanci jm jdou příkladem,že?
Elena Valeriánová
2.3.2024 19:30
Na dvě autobusové zastávky poblíž našeho domu denně chodí pracovníci z továrny hned vedle. Já mám pocit, že kdo vyleze z fabriky, tak si hned zapálí cigáro. Jsou to především mladé ženy. A těch nedopalků, co je kolem zastávek. Člověk má pocit, že tam někdo vysypal popelníky za celý rok. Nesnáším kuřáky.
Eva Klímová
29.2.2024 15:06
Kouřila jsem od 16 let , jednoho pozdního večera v únoru , bylo mi 40 let , mi došly cigarety . Tak jsem se rozhodla a přestala kouřit . Je to pohoda / už 29 let/ :))
Jindřich Berka
29.2.2024 11:16
Když jsem byl mladý kolem mě všichni kouřili. Já chtěl být svůj. Dodnes nekouřím. Co dělají celebrity mě nezajímá. Svůj život je můj, tak si ho užívám jak chci já. Jindra
Marie Faldynová
29.2.2024 07:20
V šedesátých letech minulého století bylo dokázáno, jak kouření škodí zdraví. Jinak je to drogová závislost a je těžké se z ní dostat. Je to dudlík pro dospělé.
Marie Faldynová
29.2.2024 07:20
V šedesátých letech minulého století bylo dokázáno, jak kouření škodí zdraví. Jinak je to drogová závislost a je těžké se z ní dostat. Je to dudlík pro dospělé.
Danka Rotyková
28.2.2024 14:02
Omlouvám se za aut. nesmysl ve 2.řádce - namísto játra mělo být já to
Danka Rotyková
28.2.2024 13:56
Také si myslím, že kouření je pro velkou část mladé populace tabu. Jde hlavně o sportovně založené ženy i muže. Alespoň játra tak vidím kolem sebe. I v mém zaměstnání to tak bylo, byli mladí, vzdělání a kouření považovali za problém, proto se mu raději vyhnuli. Ve 21. století už prostě kouření není žádný módní doplněk, navíc je to drahé a nezdravé. Samozřejmě záleží na uvědomění dotyčného.
Olga Škopánová
28.2.2024 13:06
Jsem velmi ráda, že jsem dokázala s cigaretami skončit a že žádné z mých dětí nekouří.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA