Ilustrační foto: pexels a ingimage
Jaro ve znamení něžných barev. Vedou broskvová a růžová
19. 2. 2024Něco mezi růžovou, béžovou, broskvovou. Nebo některá z nich. Nebo všechny dohromady. Tak nějak má vypadat oblečení inspirované letošní nejmódnější barvou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jindra Hubačová
21.2.2024 15:05
Moc hezké a slušivé modely. Určitě bych si vybrala, mám starorůžovou moc ráda.
Daniela Řeřichová
21.2.2024 08:17
Moc hezké modely; již jsem si kousky v Peach Fuzz a bílošedé koupila, je to jemná kombinace, právě teď se mi hodí na akce.
Lenka Kočandrlová
20.2.2024 15:53
Už se vidím v podobném modelu,jak si to kráčím po návsi a odletující bahno mi stříká nádherné vzory na tu Peach !
Hana Řezáčová
19.2.2024 22:03
Nějak se mi nezdařilo dát plný počet hvězdiček, ale všechny modely se mi moc líbí! Před pár dny jsem si koupila jarní bundu - světlounce růžovou (a ani jsem nevěděla, že je to módní barva, já na to moc nehraju, prostě se mi líbila) - a tak se na jaro už těším ...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA