Vtipnější vyhrává: V hlavní roli žehlicí prkno
FOTO: Blanka Lazarová

Vtipnější vyhrává: V hlavní roli žehlicí prkno

16. 2. 2024
domácnost Soutěž - zima 2024
Hodnocení:
(4.8 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
Blani, pobavila jsi mě. Tvůj článek mi utekl...My takhle zkracovali nohy od stolu :-)
Jitka Hašková
Blanko jsi šikovná. Nedávno jsem podstoupila reklamaci moderního teploměru. Uznali mi to a vrátili celou zaplacenou částku. Bohužel sama jsem ho opravit nemohla.
Zdenka Jírová
Já, která s manželem opravovala dům, ve kterém jsme žili a chalupu, kam jsme se jezdili rekreovat/????/, si také umím poradit skoro ve všem nebo alespoň vím, ,kdo mi problém vyřeší.
Helenka Vambleki
Blanko, jsi žena činu! Zatracené reklamace. Já musím teď s těmi svými zuby pouze mixovanou stravu. Sousedka mi prodala drtič, měla z e-shopu dva, protože při koupi dvou byly levnější, pouhých 400 za kus + poštovné 150 :-) Co čert nechtěl, ten můj namixoval 5x a finito. Raklamace mailem uznána, ale firmu už převzalo Dormeo(pro váš spánek) a reklamaci může vyřídit jen tak, že si zakoupím nějaké zboží u nich a oni jsou ochotni mi odečíst polovinu hodnoty drtiče=200. Nejlevnější v Dormeu jsou prostěradla a po zjištění, že za jakési super prostěradlo mám zaplatit po odečtení reklamace pouhých 850 Kč, jsem takové vyřízení reklamace odmítla a kašlu na jejich nabídku.
Jarmila Komberec Jakubcová
Vtipné vyprávění a šikovná paní Blanka.
Blanka Lazarová
Eliško, to jsi mě dostala. 1:0 pro tebe. :-)
Eliška Murasová
Blani, ještěže sis nekoupila malé boty .... :-D
Martina Růžičková
Vtipné řešení!!! :-D
Rostislav Mraček
Dnes je všude plno výročí Jiřího Šlitra a tak mi s vaším titulkem naskočila písnička: Zakoupil jsem v Dejvicích sedm prken žehlicích!
Anna Potůčková
Jako Pat a Mat. Mezi nimi by jsi zazářila. Zasmála jsem se a díky za článek.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%