Všechny fotografie: Jan Raška
Thajsko - země přírodních krás, úsměvů, vůní a pohostinnosti
16. 2. 2024Turisté vracející se z Thajska si jistě odvážejí domů kufr plný dojmů z krásné přírody, písčitých pláží, tyrkysového moře či dobrého jídla. Co ale mě nejvíce na Thajsku překvapilo, a to příjemně, byli jeho obyvatelé. Vždy usměvaví, přátelští, pohostinní a připraveni kdykoli pomoci.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
16.2.2024 12:35
Díky za skvělou reportáž a parádní fotky. Byli jsme před dvaceti lety s mužem tři týdny na přelomu listopadu a prosince. Milí, usměvaví a úslužní místní, Buddha na každém kroku, nádherná příroda, přepychové chrámy, průzračné moře a jeho obyvatelé sledovaní z lodi s proskleným dnem, výlety do pralesa, k řece Kwai, barevná tržiště, neznámé ovoce a zelenina, jídlo na ulici, nekonečné noční toulky, i bídné chatrče, v nichž se brousí diamanty...Kromě nich jsme si přivezli ručně šité oblečení od Indů, orchidejové závěsy aj. A hlavně vzpomínky na úplně jiný svět. Ráda bych si zopakovala.
Marie Ženatová
16.2.2024 12:01
V roce 2001 nám odletěl syn s manželkou za prací do Thajska. Tato krásná země i jejich práce přímo v Bangkoku se jim moc líbila. Ovšem pracovní podmínky, které měli sjednané přes agenturu jim po nějaké době nevyhovovaly - /zhoršily se/ a tak se nám bohudík vrátili domů. Ale na závěr si také užili jeden týden dovolené v horách a jeden týden nádherné dovolené také v méně známém a téměř liduprázdném ostrůvku. I pro ně bylo Thajsko tou nejkrásnější destinací s překrásnými památkami a laskavými, milými, ochotnými, vstřícnými a úžasně zdvořilými obyvateli ♥
Jarmila Komberec Jakubcová
16.2.2024 11:42
Thajsko jsem měla možnost poprvé navštívila v březnu po roce 1990 a co mi překvapilo, jak tam bylo vše laciné a hlavně oblečení. Ale nepříjemné bylo, že už začínalo období dešťů. Po druhé jsem už letěla koncem listopadu. Dneska už bych neletěla, protože let trvá poměrně dlouho. Thajsko považuji za jednu z nejkrásnějších destinací, kterou jsem měla možnost navštívit. Při druhé cestě jsem jela na poznávačku a u moře jsme pobývali jen 2 dny. Děkuji za krásný článek s fotkami, který mi oživil vzpomínky.
Naděžda Špásová
16.2.2024 11:30
Určitě je to krásná země, hezké fotky. Strach z letadel brání mně i manželovi navštěvovat exotické a daleké destinace.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA