FOTO: Dana Straková
Slavíte Valentýna?
14. 2. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
15.2.2024 14:21
Valentýna neslavím, ale nikomu to neberu a kytky dostávám moc ráda při jakékoliv příležitosti ;-)) . Přáníčka od dětí také celý život schraňuji.
Dana Straková
15.2.2024 08:41
Přátelé, děkuji za komentáře i hvězdičky. A ještě si k těm oslavám MDŽ dovolím poznamenat, že je mi jasné, že skoro všude to byl spíš " mejdan" pro chlapy. Ale ta dětská pusinka a přáníčko mě pochopitelně potěšila mnohem víc.
Miloslava Richterová
14.2.2024 14:25
Dala jsem smajlíky a srdíčka, ale nefunguje to, jdou z nich????
Miloslava Richterová
14.2.2024 14:22
Slavíme všechno včetně toho, že jsme ještě tady? Přáníčka jsme s láskou vyráběli i my dříve narození pro své babičky a maminky a bylo to dobře ? díky za ty krásné sněženky ?
Irena Mertová
14.2.2024 14:22
Hezké vzpomínky. Na okraj - které svátky nejsou importované? Myslím, že všechny sem někdy přišly odjinud - nebo je některý typicky český? :-)
Naděžda Špásová
14.2.2024 13:33
MDŽ jsem moc ráda neměla. Hlavně ty pracovní sedánky. Skončilo to po revoluci, v posledním zaměstnání mi tenhle svátek vadil úplně nejvíc.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA