Všechny fotografie: Jana Vargová
Do Nižboru nejen za skláři
3. 3. 2024Stává se, že se ráno probereme, pohledem si potvrdíme předpovědi meteorologů, že to venku bude k přežití, a začne přetahovaná o cíli našeho nenaplánovaného výletu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
6.3.2024 18:14
Hezký článek a fotky. :-) Okolí Berounky je krásné. Sklárnu jsem navštívila v Harrachově a těším se na tu v Nižboru s Íčkem.
Jana Vargová
3.3.2024 18:36
Jak se říká, člověk pro stromy nevidí les, i když v tomto případě jsem byla postižena slepotou, či spíše nedbalostí při přepisování a následném pročítání. Všem se omlouvám za hrubou chybu, správně: záchranná akce a za chybějící písmeno: naší země. Objevila jsem až po zveřejnění článku. :(
Věra Ježková
3.3.2024 16:53
Sklo mám ráda. Nižbor znám. Řadu let jsem jezdila do nedalekého Hýskova.
Blanka Lazarová
3.3.2024 12:27
Jani, dík za článek, už se tam na naše setkání také těším. Snad mi to bude šlapat. :-)
Anna Potůčková
3.3.2024 10:36
Na setkání i60 a návštěvu Nižboru a skláren se také moc těším. Myslím že článek mnohé naláká .
Marie Seitlová
3.3.2024 10:16
Už se těším na setkání i60 a návštěvu Nižboru a skláren. Zajímavý článek. Omlouvám se za * a přidávám *****
Alena Velková
3.3.2024 10:11
Jano, fotky mají opravdu příjemnou atmosféru. V Nižboru, na křížení rovnoběžky a poledníku, jsme též byli a ten pocit bych přála zažít každému :-))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA