FOTO: M. Richterová
O knížkách
14. 2. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miloslava Richterová
19.2.2024 21:36
Děkuji ještě jednou. Zrovna jsem vypracovala d. ú. z Aj, který se týkal knih. Jak je krásné vyjadřovat se v češtině :-)
Martina Růžičková
16.2.2024 21:25
Váš článek mě potěšil. Knihy mě také provázejí celý život. Nejen jako čtenářku, ale také jako bývalou knihovnici.
Alena Vávrová
15.2.2024 14:16
Také jsem celý život hodně četla a do městské knihovny chodila od 1. třídy. Doma moc knížek nebylo, ale přečetla jsem vše, co mi přišlo pod ruku.
Zdenka Jírová
15.2.2024 00:36
Knížky- to je celý můj život. Nevím, kolik jsem jich za svůj už dlouhý život přečetla, mívali jsme velikou knihovnu, kterou jsem bohužel teď, po přestěhování do svého malého bytu, musela rapidně zmenšit. Nikdy knihy nevyhazuji, jen předávám. Chodím pravidelně do knihovny. Nedávno jsem si opsala jeden velmi zajímavý citát: " Neztrácej čas s lidmi, kteří mají televizní obrazovku větší než knihovnu."
Alena Velková
14.2.2024 23:19
I já mám řadu knih na památku...ráda se k nim vracím i kvůli krásným ilustracím. A Herriot je skvělá volba :-)
Naděžda Špásová
14.2.2024 13:39
Herriota mám taky moc ráda, když mi bylo míň, tak jsem četla hodně, jsem v KK a knížky kupujeme dodnes. Na čtení se vrhnul manžel, má co dělat, náš oblíbený autor, kromě jiných, je K. Follett. Doufám, že se ke čtení ještě vrátím.
Elena Valeriánová
14.2.2024 11:58
Milé vyznání blízké mému srdci. Čtu od raného dětství a čtu velmi ráda. Knihy miluji i když si je dnes už tolik nekupuji jako dřív. Knihy dostávám, zrovna dnes mi pošťák přinesl knihu Santini, kterou mi koupila a poslala dcera. Z nečekaného dárku dvojnásobná radost.
Jan Zelenka
14.2.2024 11:27
Byl jsem velmi pilný čtenář. Obecní knihovnu jsem přečetl skoro celou. A k maturitě jsem odevzdal seznam četby, kde jsem uvedl rovnou tisícovku knih. Četl jsem úplně vše. V deseti letech jsem si přečetl Knihu o manželství a vůbec jsem tomu nerozuměl. Teď už moc nečtu, ale knihy píši. Letos vyjde jubilejní dvacátá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA