FOTO: Alena Velková
Změna identity
10. 2. 2024Identita neboli totožnost či sebeuvědomění. Slovo, které hýbe naší společností. Vedle například matematické, bankovní, národní, sociální a rasové je asi nejsložitější se vyznat v identitě sexuální. Změna identity je zkrátka velké téma pro lidi, natož pro psy.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
3.3.2024 08:24
Teda takhle úžasnou reportáž už jsem dlouho nečetl! Tak lehké, tak přiléhavé, tak vtipné - zlepšila jste mi původně již dobré ráno.
Jiří Dostal
12.2.2024 12:57
:-) Fantastické jako vazba "vzbudit jí", tak neotřelé a moderní, když genitálie, tak genitiv :-)
Jana Kollinová
11.2.2024 20:04
Paní Aleno, Bobina je nyní nádherná, ale překvapuje mě, že má zabarvené chlupy kolem tlamičky, kde ten svůj čumák pořád ráchá? Všimla jsem si, že to mívají pejsci s bílou srstí, ale ne všichni. Marně přemýšlím nad vtipnou reklamou na zaručeně bílou po vyprání, ale napadá mě jen Vanish Oxi Action, ale koupel v takovém roztoku by se Bobině určitě nelíbila. Ale i se zabarvenými vousky je krásná celá celičká! :-)
Alena Velková
11.2.2024 16:55
Opravdu to bude vždycky na dlouho, protože jí koupou, fénují, stříhají, vystříhávají tlapky...no je na ní práce jak na kostele. Já u toho nebyla, jela jsem domu. Cena mi podle jiných srovnání přišla ještě docela slušná, tak uvidíme, snad nezdraží :-)
Alena Gebauerová
11.2.2024 16:35
Vtipné napsáno. Opravdu ji to sluší, je nádherná, Ale to fakt trvalo tak dlouho a bylo tak drahé?
Jana Kollinová
11.2.2024 11:31
S potěšení sleduji články o Bobině a tentokrát jsem přímo nadšená proměnou Bobiny po návratu od lazebnice.
Hana Rypáčková
11.2.2024 08:08
Moc jí to sluší být plyšákem.. I když teď mnohé mate. To bude pohodlné pro vás obě...
Eva Mužíková
10.2.2024 21:39
Alenko, krásně jsi vše popsala, takové příběhy mne baví. Bobina je zvláštně zbarvená, krásná. Já jsem měla deset let sedmdesátikilového leonbergera, jeho hříva byla kolem krku až na zem. Nádhera
Blanka Lazarová
10.2.2024 20:00
Mě se taky Bobina líbí i chlupatá. Ale praktický to asi moc není. Tak snad se sestřih líbí i Bobině. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA