Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Žijeme s anděly
6. 2. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ludmila Černá
9.2.2024 20:33
Jojo, taky na anděly nedám dopustit. A protože pro mě hodně udělali, začala jsem je sbírat. Sychr je sychr. Tak toho vašeho pozdravujte. Se jmény andělů je problém. Jsem taky v Panně a zrovna nedávno jsem vyčetla, že můj anděl je Lehahiah. Každopádně ta jejich jména by mě zajímala, protože přece se chudák nenaklonuje. Kdysi dávno jsem v televizi koukala na nějaký americký seriál o strážných andělech a byl moc hezký. Andělé byli lidmi, a vždycky přišli, aby pomohli. V tom seriálu ženy, jedna v zácviku. Bylo to vtipné, někdy dojemné a docela uvěřitelné.
Helena Přibilová
8.2.2024 18:10
Myslím si, že i nade mnou musí bdít anděl strážný, když jsem se ze všech svých dalekých cest vrátila živá a zdravá. :)) Děkuji Vám, paní Soňo, za hezký článek i zajímavý tip na výlet.
Zdenka Jírová
8.2.2024 00:07
Moc mě potěšila tvá fotografie zámečku ve Dvojhradí. Kdysi jsem tam byla na svatbě dcery mé přítelkyně a před pár lety jsem tam jezdila s vnoučkem podívat se na zvířátka. Je to jako včera a dnes je vnuk větší než já a brzy bude dospělý. Ten čas moc rychle ubíhá. Ta fotka je krásná, já ho po opravě ještě neviděla.
Eva Mužíková
7.2.2024 23:43
Soni, jsem ráda, že jsem Tvůj článek nepŕehlédla. Je opět, jako všechny které napíšeš, moc hezký.
Jana Kollinová
7.2.2024 13:42
Zámeček Dvojhradí byl oblíbeným místem i pro různé firemní oslavy. Jedné jsem se zúčastnila a pamatuji si nejen skvělou kuchyni, ale v té době obíhala před restaurací čtyři nádherná štěňata německého ovčáka a hrátky s nimi byly dokonalou kompenzací snobské hostiny zahraničního vlastníka naší sklářské firmy. Když píši naší, tak mám na mysli její českou historii.
Marie Ženatová
7.2.2024 10:02
Milá Soni*, děkuji za hezký článek i fotografie. Také si myslím, že každý má toho svého správného anděla, ale i já dost věřím na andělíčky mezi námi ♥
Soňa Prachfeldová
7.2.2024 09:28
Děkuji moc za milé komentíky, je to hezký výlet a dá se ještě doplnit a vyrazit na druhou stranu na Krušné hory.
Marie Měchurová
7.2.2024 08:42
Soňo, zase hezké počteníčko. Každý má toho svého anděla, jen se mi zdá, že si někdy zdřímne a kalamita je na světě. Všechno se ale zase v dobré obrátí.
Hana Rypáčková
7.2.2024 08:39
Hezký výlet. Nemusím mít archanděla, stačí mi anděl. Taky mám technickou na dva roky od podzimu, ale na jaře naklušu pro souhlas k řízení.. Sama sobě bych si ho někdy nedala..
Marie Novotná
7.2.2024 05:34
Soňo,máš andělíčka strážného stále na stráži . A to je dobře.Však jsi také takový andělíček . Tak ještě hooodně šťastných kilometrů autem,na kole i pěšky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA