Riga v zimě
Všechny fotografie: Jaroslava Handlová

Riga v zimě

3. 2. 2024

Lotyšské hlavní město Riga má návštěvníkům co nabídnout celoročně. Umožní vám nasát atmosféru středověkých úzkých ulic i náměstích v historickém centru. To bylo zapsáno na seznam UNESCO již roku 1997.

cestování
Hodnocení:
(5 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Jarko, jsi cestovatelka, děkuji za seznámení s Rigou, nemá to chybu. Krásné fotky.
Marie Měchurová
Jarko, zajímavý a poučný příspěvek. Na Pobaltské země se už nedostane, ty už nestihneme. Tak jsme si aspoň početli. Děkujeme.
Zdenka Soukupová
Jarko, já už ani nemám co dodat. Je to opravdu krásná reportáž, jsi profík. Díky.
Jaroslava Handlová
Děkuji všem za přečtení článku a zejména těm, kteří napsali příspěvek do diskuze. Každého vyjádření si velmi vážím. Vidím, že mnozí z vás se seznámili s Rigou mnohem lépe než já. Mám v úmyslu se do Pobaltí ještě někdy vrátit, když to bude možné a navštívit tam také Jurmalu a mnoho dalších míst. Panu Jiřímu Fialovi musím dát za pravdu a čtenářům se omluvit za moji nedbalost v záměně umělého kanálu za říčku. (Ještěže jsem včas z článku vymazala jméno říčky, kterým jsem si nebyla vůbec jistá. Nechtěla jsem mylně informovat, ale pak, když už jsem si nesprávnost ověřila, zapomněla jsem se k opravě textu vrátit.) Líbí se mi, že čtete pozorně.
Alena Vávrová
Milá Jarko, dík za SDÍLENÍ ♥ .
Alena Tollarová
Jarko, máš můj obdiv a děkuji za zprostředkování Tvého předvánočního výletu na sever. Popis i fotografie jsou moc zajímavé.
Libuše Heulerová
Jarko, díky za pěkný a krásně zdokumentovaný článek z Rigy...tam se asi nikdy nepodívám :-)
Martina Růžičková
Děkuji za seznámení s krásným městem.
Dana Puchalská
Jarko. Děkuju za perfektně sestavený článek o městě, které už zřejmě nikdy nenavštívím. Je z něj patrné , co jsi do nedávna dělala.
Hana Rypáčková
Prima , poučné a skvěle zpracované.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%