FOTO: Z archivu Dany Strakové
Hollywoodský úsměv (2. díl)
7. 2. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Straková
8.2.2024 09:11
Paní Hano, tohle dilema jsem si vyřešila hned. O implantátech jsem vůbec neuvažovala, snad kdyby mi bylo o dvacet míň. Ale obzvlášť potom, co si je jeden náš známý nechal udělat, vím že je to běh na dlouhou trať a když už mu na vrostlé implantáty zuby nasadili, onemocněl rakovinou jícnu a velice brzy se i se zubama za statisíce odebral na věčnost. Stejně jsme si mysleli, že ten zákrok mohl mít na jeho nemoc nějaký vliv, je to přece jenom něco cizího s čím se tělo muselo vyrovnávat a na jiné už asi imunita nezbyla. Já budu mít radši ty zuby do skleničky, jako většina babiček a dědečků a vyndám si je kdykoli si vzpomenu.
Hana Rypáčková
8.2.2024 08:14
Dost mne to vyděsilo. Pendl mezi Strakonicemi a Příbramí...Zatím mne nic nebolí. Kamarádka prodala pole, koupila porcelánové zuby na pevno a neustále jí něco v čelistech bolí.. Teď je stále po nemocnicích a vždy ji vyzývají vyndat zuby. Ona by je prý někdy ráda vyndala...
Jana Kollinová
7.2.2024 13:26
Bez ohledu na stav svého chrupu a čekacím lhůtám k mé paní zubařce, které se stávají tak dlouhými, že se mi vrací vzpomínka na období výměny mlíčňáků za ty, které se rozhodly sloužit mi podle vlastního uvážení, uchopím se "zuby, spíše nehty " jedinečné Vaší hlášky v článku "Život je prostě Hollywood."
Dana Straková
7.2.2024 11:12
Milá děvčata, děkuji za komentáře, Helence přeji, aby vše dopadlo k její spokojenosti. Já mám v současné době zaděláno na třetí díl. Ty provizorní zuby už nosím půl roku a je potřeba pořídit ty trvalejší. Jenomže mezi tím ta moje "úžasná paní zubařka" ke konci roku skončila a tak jsme oba s manželem museli shánět nového zubaře. Naštěstí jsme se to dozvěděli koncem října a jelikož ve městě končili ke konci roku celkem tři zubaři, rozhodla se zubní klinika na náměstí přijmout od 1.11. nové pacienty. Ovšem už začátkem listopadu příjem zastavili, naštěstí jsme se stihli přihlásit mezi prvními. Takže teď už jsem byla 2x na otiscích a čekají mě další tři návštěvy, než bude hotovo. Snad...
Helenka Vambleki
7.2.2024 10:47
A já to mám teprve před sebou. Vytrhnou mi posledních pár zubů, pak hojení a začne kyvadlo zubařka-laboratoř-zubařka-laboratoř...plánovala jsem, že nové zuby budu mít loni k Vánocům, ale asi budu ráda, jestli to stihneme aspoň k mé podzimní sedmdesátce
Alena Velková
7.2.2024 09:55
Mojí mamince taky udělali strašně velké zuby. Měla úsměv jak pes z jedné televizní reklamy. Dost jsme se nasmáli. Maminka pak šla požádat o jejich zmenšení. Pan doktor byl dost dotčený, ale nakonec všechno dobře dopadlo a maminka už může mezi lidi :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA