FOTO: Přibová Michaela
Obyčejný den studentky gymnázia aneb když moje dcera studovala
24. 1. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
26.1.2024 00:53
Ve 4,třídě jsme nacvičovali ve škole na 1. spartakiádu s krychlemi. Měli jsme je na zkoušení ze čtvrtek. O přestávce jsme si s nimi samozřejmě hráli. Dostala jsem poznámku : O přestávce hází krychlí. Tatínek kroutil hlavou a ptal se jak se to dělá?
Další kuriózní poznámku dokonce do třídní knihy jsem utržila na střední škole: Ničí státní majetek od profesorky, která mě neměla z neznámých příčin ráda a dokonce se mě snažila potopit i při maturitě, teprve zásahem přísedícího profesora jsem dostala 2, i když jsem uměla na výbornou. Ona neměla dobrou pověst ani na škole, měla přezdívku, kterou tu nemohu citovat.
Zdenka Soukupová
25.1.2024 12:26
A já jsem dostala asi v osmé třídě do žákajdy poznámku, kde kromě jiného byla věta: Tahala se s chlapci po chodbě, až se škola otřásala.
Alena Velková
24.1.2024 20:00
To jsou perličky :-) My se zase dozvěděli, že Mozart napsal operu Jon Bon Jovi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA