Ilustrační foto: Pexels
Trenýrky s příběhem
23. 1. 2024Některé životní pravdy se člověk dozví pozdě. Nebo spíš se je nedozví včas. No ale to bych nebyla já – pravá blondýna – abych i přesto nevyzkoušela zaručenou pravdu pravdoucí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
23.1.2024 16:16
Já chodím jen v kalhotách na sukni nemám figuru. Navíc jsou kalhoty praktické při každém výletě, či větším cestování. Ale článek pobavil.
Naděžda Špásová
23.1.2024 15:50
Kdysi jsem taky chodila do sekáče, byl v ulici, kde jsem pracovala. Ob jeden dům. No nechoďte tam. Pár věcí jsem tam nakoupila. Nedávno jsem zjistila, že ještě pořád funguje, ale už tam nechodím. Nakupuji z časopisů. Minisukně jsem nosila dokud to šlo.
Marie Měchurová
23.1.2024 15:24
Zuzano, jednak máte hezké jméno (mám Zuzku dceru i vnučku od druhé dcery) a za druhé jste výborná spisovatelka. V našem věku je hlavní dbát na bezpečnost práce!!
Zdenka Soukupová
23.1.2024 14:10
Zuzano, představila jsem si Vás v té sukni při pletí záhonu a s chutí jsem se zasmála. :-)
Dana Straková
23.1.2024 10:01
Pobavila jsem se, jako ostatně vždy nad Vašimi články. Taky tomu věřím, jenom ještě trochu víc spoléhám na chození naboso. To pak ten kontakt se Zemí nic nemůže rušit :-)) Snad...
Daniela Řeřichová
23.1.2024 10:01
Moc hezké a vtipné. Sukně/šaty nosím ráda v létě. Ale ne až na zem, to je v metru docela problém. :-)
Alena Velková
23.1.2024 09:50
Já v létě nosím široké kalhoty, které vypadají jako sukně, je náročná, abych se v nich nepřerazila, proto chodím stylem "paní kněžna"...důstojně a občas si je musím podkasat :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA