Foto: archiv Jana Zelenky
Podzim v podloubí
22. 1. 2024Sedím v podloubí u sklenky vína a přemýšlím o tom, jaký bych chtěl vlastně být a také, kde bych chtěl právě teď být. A také o tom, jaký je ten dnešní svět. Takové podivné myšlenky mne přepadají vždy, když se ocitnu sám v některém místním kavárenském prostředí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
25.1.2024 10:11
V Litoměřicích jsem byla jen jednou s kamarádkou. Poseděly jsme před cukrárnou na náměstí, ve vinotéce si koupily nějaké dobré víno a pak se vypravily na Bílé stráně. Ona je důvěrně znala, chodila tam několikrát za rok fotit květiny. I mně se tam moc líbilo. Vám přeji ještě hodně hezkých vzpomínek, které vám vytanou na mysl, ale také chuti podělit se o ně se svými čtenáři. Íčkaři k nim také patří.
Alena Švancarová
24.1.2024 14:45
Své pocity a postřehy jste tady hezky popsal.A tak to má být,podělit se s lidmi,kteří pochopí a třeba i povzbudí.
Dana Puchalská
23.1.2024 22:45
Honzo. Nechci opisovat z předešlé diskuze,ale.... Nebuď smutný chce to jen a jen čas. Máš přeci mezi námi dost přátel. P. S. Já taky zimu nemusím,jaro je lepší.
Jan Zelenka
23.1.2024 21:21
Jsem pro setkání, paní Řeřichová. Ať už jen ve dvou, nebo ve větší společnosti. Ale počkejme s tím na jaro, až bude hezky.
Alena Vávrová
23.1.2024 20:36
Litoměřice mám taky moc ráda, něco jsme se tam najezdili a Tvoje poslední fotky mi, Jendo, připomněly, že jsem tam už dlouho nebyla. To jarní setkání podle Danielky, by nebylo od věci.
Soňa Prachfeldová
23.1.2024 17:52
Litoměřice se mi moc líbí, jsou nádherné se svým náměstím, kostely, kavárničkami. Honzo, krásné vzpomínání, psal jsi na íčko, jak je tvoje paní na tom špatně, pak ses z toho dostával. Ani se mi nechce věřit, že už je to několik let. Máš svůj životní příběh, nejen knižní bohatě naplněn a ještě se tam pořád toho hodně vejde. Přeji ti hodně zdraví a inspirace. Vždyť žití je tak krásné a naplněné dary.
Daniela Řeřichová
23.1.2024 10:16
Do Litoměřic jezdím dvakrát třikrát ročně, za kulturou nebo za kamarádem. Je to město, které má co nabídnout. Kromě Anděla se mi líbí Fér Kafe nebo Káva s párou. Myslím, že se můžeme na jaře domluvit na komorním íčkařském setkání v Litoměřicích.
Jan Zelenka
22.1.2024 23:12
Pane Brabec, vydat knihu není dnes žádný problém. Důležitější je knihu upravit k vydání. Tzn. grafická úprava, struktura textu, jazyková korektura, navrhnout obálku, ujasnit si způsob vazby - jestli měkkou V2, nebo pevnou, šitou V8, která je pochopitelně dražší. Dobrého nakladatele vám mohu doporučit. Pusťte se do toho.
Jan Zelenka
22.1.2024 18:24
Paní Valeriánová, moc vám děkuji za váš empatický komentář. Většinou chodím do svého oblíbeného "Anděla" s někým. Ale pokud tam sedím sám, svádí to k přemýšlení. To ale není smutek, Naďo, jen trocha nostalgie. Mám vydáno ve svých knihách zhruba 350 glos a fejetonů a pesimizmus a smutek z nich určitě netrčí. Nejsem pesimista, ani optimista, ale realista a nesnáším, když někdo nosí před sebou svůj optimizmus jako prapor.
Ještě jednou vám, paní Valeriánová děkuji. Jste vnímavý člověk, což je znát z vašich přírodních článků a fotek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA