Lednová zeleň. Všechny fotografie: Elena Valeriánová
Fotoreportáž: Překvapení lednového dne
21. 1. 2024Mrazivé sobotní ráno, 20. ledna 2024, slibovalo krásný zimní den. Kolem deváté hodiny už nám do oken svítilo studené lednové sluníčko a obloha se vybarvovala do modra.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
21.1.2024 20:31
Krásné ptačí fotky. Máte výhodu krásného kraje a také fyzické výdrže. Já jsem rád, že dojdu od autobusu domů. Ať vám ten elán ještě dlouho vydrží!
Marie Seitlová
21.1.2024 19:28
Eleno, tvůj článek a hlavně fotky mě moc potěšily. Jsou úžasné a moc se mi líbí, že jsou s popiskami. Jsi prostě úžasný fotolovec ptáků.
Eva Mužíková
21.1.2024 18:49
Eleno, mám ráda fotogalerie s popisky, když jsou fotky různorodé, to je opravdová pastva pro oči. A to Ty zkrátka umíš. Fotka Rexe laškujícího s kohoutem mne také pobavila. Také jsem nakoukla dvakrát.
Libuše Křapová
21.1.2024 18:41
Eleno, nezvonilo ti dopoledne v uších? :-) Když jsme se my vraceli domů, proletěla nad námi krásná volavka, ze spodu celá bílá. Okamžitě jsem si vzpomněla na tebe, že ty bys u sebe měla foťák, že by to byla nádherná fotka. Velký bílý pták nízko nad zemí na modré obloze letěl k obrysu měsíce. Bohužel, já u sebe neměla ani mobil. Odpočíval spokojeně v teplíčku doma na nabíječce.
Daniela Řeřichová
21.1.2024 18:05
Eleno, díky za aktuální fotoreportáž, v níž se snoubí slovo, obraz, jemný humor. Máš svůj jedinečný rukopis a dokážeš potěšit své fanoušky, mezi něž už dlouho patřím. :-)
Lenka Kočandrlová
21.1.2024 17:25
Udělala jste mi článkem i fotkami radost.Ťuhýk s páskou přes oči vypadá jako pirát.Volavky u nás bývají na přehradě,ale spíš v létě. Krajina zimní je taková čistá a pohledná....My to tu máme taky krásné,ale ven se mi nechce v té kaltně - ráno mínus 15,nejvíc bylo nula po poledni.....Už se těším na jaro!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA