Ilustrační foto: skoda-storyboard
Zápisník starého muže: Embéčko
20. 1. 2024První své auto zvané Embéčko jsem si přišel odebrat po 2, 5 letech v pořadníku. Předávající paní s krabičkou klíčů nás nechala vybrat z několika vozů na parkovišti a pak se snažila najít v krabičce ten pasující klíč.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Josef Borecký
25.1.2024 05:18
Milá vzpomínka na sympatický vůz neměl jsem ho jen se v něm párkrát vezl, líbí se mi vzhledově povedený
Marcela Pivcová
24.1.2024 17:12
Mně se jednou stalo, že jsem s trabantem chtěla odjet od školy, auto jsem nastartovala a pak jsem ještě vylezla ven - snad otřít sklo. Mezitím se nějak přibouchly dveře a nešlo s nimi pohnout ani jedním směrem. Běhala jsem po sídlišti a sháněl pomoc od jednoho otce mých tehdejších žáků. Konečně se podařilo a když jsme doběhli, nastartovaný trabant celou dobu na nás na místě trpělivě čekal. Myslím, že jsem takto z vozidla vícekrát už nevystupovala.
Soňa Prachfeldová
23.1.2024 11:43
To jsou mi věci, teď už by to nešlo, i když lupič se dostane všude. To jen ti poctivci si nevědí rady.
Hana Rypáčková
23.1.2024 09:42
Měli jsme ho taky, ale otevírat nevyzkoušeli.. U favoritů stejné barvy , zaparkovaných před obchodem byl stejný klíč. Řidič otevřel , viděl jiný vnitřek a pak zkusil vedlejši auto, to bylo jeho. Čekal na majitele a poprosil nás, ať mu svěčíme...To.bylo překvapení. Auta dvojníci..
Jana Jurečková
21.1.2024 10:40
Já si myslím, že je ve hře ješitnost. Lidé kolem neunesli tu potupu. Jim se nepodařilo najít trik k otevření auta a vy jste to měl za chvíli. Začali se rozcházet, nebylo už o čem se bavit!
Oldřich Čepelka
20.1.2024 19:30
Krásná příhoda! Já jsem skončil podobně, když se mi ztratil favorit, dokonce zaparkovaný na 10 minut pod okny mé kanceláře. nechápal jsem to, dokud mi to někdo neukázal: Protáhne se dveřmi provázek, ten odjistí vnitřní pojistku a už nastupuješ. - Nejbezpečnějším autem byl pro mne wartburg. Tehdy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA