FOTO: Jitka Chodorová
Jmenuji se Albert VIII.
15. 1. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
18.1.2024 19:44
Alberte, jsi krásný boxer, představ si, měla jsem boxery 50 let, ale už si netroufnu na dalšího, když se mi stýská jedu k synovi, ten má dva a s nimi se potěším. Tak nezlob své páníčky a pomáhej jim svojí psí láskou. A celé tvé rodině přeji zdraví a pohodu. :-)
Zdenka Jírová
17.1.2024 23:56
Milý Alberte Xlll., jsi nádherný pes. Já mám pro boxery slabost, byl to náš první pes, kterého jsme si s manželem přáli, a tak jsme ho dostali jako svatební dar. Byl nádherný, jmenoval se Danilo. Prožili jsme s ním mnoho legračních i těch méně vtipných situací. Jednu z těch "divočejších" zážitků jsem popsala ve svém starším článku "Danilo". Nikdy na něho nezapomenu.
Dana Puchalská
17.1.2024 17:01
I já, která už není
pejskařka zdraví Alberta. A přeju mu hezký rok 2024.
Eva Mužíková
17.1.2024 00:21
No to je radostné sdělení, že jsi Alberte v pohodě. Ráda jsem tvé vyprávění vždy četla, tak nás nenechávejte tak dlouho čekat a zase napiš o nějakých tvých kouscích. Babča Bertice.
Zuzana Pivcová
16.1.2024 21:46
Albi, konečně jsem se zase dověděla něco o Tvých lidech. Vždyť s babičkou se na dálku známe už skoro 12 let.
Marcela Pivcová
16.1.2024 21:19
Naši domácí mazlíčkové si jsou určitě ve vztahu i projevu k nám - svým páníčkům - velmi podobní: stejně jako pro psy, to platí i pro kočky. Moje /nebo spíš naše/ kočky to dokazují. Chvílemi jsou stále jak těžko zvladatelní puberťáci, hned nato nám dávají najevo, jak moc jsou k nám hodní, jen abychom jim škrábance a kousnutí z kočičí lásky odpustily. Rozhodně se s nimi nenudíme. Čas ale rychle utíká, za týden to budou už čtyři roky, kdy k nám jako půlroční koťata přišli.
Jitka Chodorová
16.1.2024 20:21
Děkuji za Vaše komentáře, Honzíku, to je m i líto, že už nemáš svou kamarádku, však ona se z toho nebíčka na Tebe jistě dívá a vzpomíná na Vaše společné chvíle.
Naděžda Špásová
16.1.2024 14:56
No, Alberte III., jsi krasavec, s tebou se asi nikdo nenudí. Přeji ti, aby ti to ještě dlouho vydrželo. Jitko, hezky napsané. Posílám Albertovi pohlazení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA