Všechny fotografie: Elena Valeriánová
FOTOREPORTÁŽ: Liška na lovu
12. 1. 2024Včera odpoledne jsme šli procházkou na louky nad starou pekárnou nedaleko našeho domu. Tahala jsem s sebou jako vždy ten můj kilový fotoaparát, ale na loukách nebylo ani živáčka. Ani křidélko (ptáci) ani stehýnko (srnky). Až najednou...
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
12.1.2024 14:23
Eleno, tvoje fotoúlovky jsou úžasné. Obdivuji každého, kdo je trpělivý a denodenně chodí do přírody za každého počasí. A že umíš krásně fotit, to nám dokazuješ svými snímky na FD. Máš přírodu za humny a i když je focení mnohdy z dálky, můžeme obdivovat setkávání s různými zvířátky, které my vidíme jen v ZOO. Přeji hodně dalších zážitků, liška si určitě na hraboších pochutnala a ocas, ten ji možná zase obroste.
Zdenka Soukupová
12.1.2024 14:14
Eleno, krásné fotky. Lišku jsem nikdy naživo neviděla, natož takhle při lovu. Díky.
Alena Tollarová
12.1.2024 14:05
Tu euforii Ti, Eleno, věřím na 100 %. Znám ji taky moc dobře z některých setkání v přírodě, o kterých jsem si myslela, že je nemohu nikdy zažít. A ona najednou přijdou ... Trochu Ti závidím, ale víc Ti toto setkání, i když na dálku, přeji. Přes hledáček foťáku můžeme vidět věci, které bychom pouhým okem nikdy neviděly. A proto stojí za to tahat kilový foťák s sebou, i když pokaždé se nezadaří. Lišce Ryšce třeba na jaře opelichaný ocas obroste a třeba se s ní zase setkáš. Je fajn, že se pořád máme na co těšit :)
Jaroslava Handlová
12.1.2024 10:58
Eleno, Tvoje fotoúlovky z dálky jsou půvabné a ještě úspěšnější, než lov 4 hrabošů chudáka lištičky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA