Všechny fotografie: Eva Mužíková
Lednové šlápoty
12. 1. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
12.1.2024 18:21
Evo, pobavila jsem se a zasmála jako ostatně u každého Tvého veršovaného příběhu. Máte hned za paneláky kus krásné přírody. Kolikrát přijdu na nějaké místo, kde je ohniště a třeba i polínka, ale špekáčky ani sirky s sebou nenosím. Naladila jsi mě, naladila :)
Jana Petrickova
12.1.2024 17:46
Evi, s teboou se Dori opravdu nenudiiii a ja jsem v klidu :) Hezky jste si to obe uzily i pocasi vam vyslo, skoda, ze ja musela bejt v praci....tak priste spolu vsechny tri!
Blanka Lazarová
12.1.2024 17:18
Evka a Dorka, to je ale dvojka. Skoro jako ten brhlík a sojka. Evi, bravo. S opékáním buřtů v zimě jsi mě fakt dostala. :-)
Anna Potůčková
12.1.2024 16:39
Vesele jen vesele, život musíš brát......a Ty tak opravdu činíš. Určitě špekáček chutnal a mě zase chutnají Tvé krásné fotografie. Já jsem ale zmrzlinka a teplý špekáček bych si dala v teplé místnosti.
Zuzana Pivcová
12.1.2024 16:27
Každé Tvé veselé veršování o bábince s pejskem je milé a originální. Je to Tvůj život, žádné formality. Moc mě to vždy pobaví a potěší.
Hana Polednová
12.1.2024 14:24
Evi, hezky ses toulala mrazivou přírodou a ty verše jsou bonusem, díky.
Eva Mužíková
12.1.2024 14:12
Eleno,také jsi podráždila básnické střevo, to se mi líbí.Nejen vůně kouře, chuť špekáčku, ale i pohled do praskajících větviček v ohýnku, to je teprve ta správná pohodička. Děkuji všem ostatním za milá slovíčka.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA