Lednové šlápoty
Všechny fotografie: Eva Mužíková

Lednové šlápoty

12. 1. 2024
fotografování Moje poezie příroda
Hodnocení:
(5.2 b. / 32 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Hašková
Krásná básnička a fotoreportáž. Velký dík.
Elena Valeriánová
Usmívám se jako polechtaná, dobře jsi mě naladila moje drahá. Dorinka není haváček, to je přímo modelka. Spolu Vám to pěkně sluší a já mám hezký pocit v duši. A navíc chuť převelikou následovat Tvého příkladu, rozdělat ohýnek, nadechnout se vůně kouře a ochutnat opečený špekáček.
Jana Kollinová
To ale bylo krásné toulání s takovou parťačkou, jako je Dorinka. Přeji vám hodně dalších skvělých zážitků.
Alena Velková
Bertice, ty jsi nezmar. Krásné fotky a tu vůni špekáčků cítím i přes u mojí rýmu :-))
Jan Zelenka
Evi, skvělé, máš můj obdiv a také závist.
Eva Mužíková
Jani, hezká veršovaná vzpomínka na Kořenov. Díky.
Daniela Řeřichová
Evo, parádní, pro oko i jazýček chutný výlet. Užily jste si, děvčata, hezké dobrodružství v přírodě. A veršíky jako bonus pro čtenáře, díky. :-)
Naděžda Špásová
Bezva fotky, Dorinka si opravdu pochutnala.
Jana Šenbergerová
Ty jdeš, Evi, od myšlenky rovnou k činu. Já se na myšlenku zmohu, s činem se však minu. Ty bys měla, milá zlatá, dlouho žít, lidi i zvířata umíš potěšit. Ještě mám v "tvém hrníčku" svoji vlastní dušičku. Pod puntíky si v něm žije, hrníček se nerozbije. Přeji ti šťastný rok a jistý krok.
Dana Puchalská
Evi- Bertice,jsi prostě jaká jsi. Tak ať jsou Tvoje výlety jenom pěkný a v pohodě.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%