Všechny fotografie: Eva Mužíková
Lednové šlápoty
12. 1. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
12.1.2024 11:41
Usmívám se jako polechtaná, dobře jsi mě naladila moje drahá. Dorinka není haváček, to je přímo modelka. Spolu Vám to pěkně sluší a já mám hezký pocit v duši. A navíc chuť převelikou následovat Tvého příkladu, rozdělat ohýnek, nadechnout se vůně kouře a ochutnat opečený špekáček.
Jana Kollinová
12.1.2024 11:30
To ale bylo krásné toulání s takovou parťačkou, jako je Dorinka. Přeji vám hodně dalších skvělých zážitků.
Alena Velková
12.1.2024 10:23
Bertice, ty jsi nezmar. Krásné fotky a tu vůni špekáčků cítím i přes u mojí rýmu :-))
Daniela Řeřichová
12.1.2024 09:49
Evo, parádní, pro oko i jazýček chutný výlet. Užily jste si, děvčata, hezké dobrodružství v přírodě. A veršíky jako bonus pro čtenáře, díky. :-)
Jana Šenbergerová
12.1.2024 09:10
Ty jdeš, Evi, od myšlenky rovnou k činu. Já se na myšlenku zmohu, s činem se však minu. Ty bys měla, milá zlatá, dlouho žít, lidi i zvířata umíš potěšit. Ještě mám v "tvém hrníčku" svoji vlastní dušičku. Pod puntíky si v něm žije, hrníček se nerozbije. Přeji ti šťastný rok a jistý krok.
Dana Puchalská
12.1.2024 08:13
Evi- Bertice,jsi prostě jaká jsi. Tak ať jsou Tvoje výlety jenom pěkný a v pohodě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA