Všechny fotografie: Marie Měchurová
Náš první kulturní zážitek roku 2024
9. 1. 2024Jako každý rok jsme se i letos, v neděli 7. ledna, vypravili na Novoroční koncert Holešovského komorního orchestru na našem zámku. Musím ale přiznat, že kdybych nekoupila lístky v předprodeji, tak by mě z domu nikdo nedostal.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
9.1.2024 10:41
Moc pěkný zážitek. Rád jsem jezdil do Nelahozevsi na Dvořákovy oslavy. Snad se mi to ještě povede.
Marie Měchurová
9.1.2024 08:52
Tento příspěvek jsem přidala na přání našeho íčkaře Rosti M. Třeba ho potěší...
Marie Seitlová
9.1.2024 08:51
Maruško,děkuji za článek. Zámek máte krásný a koncert v něm musel být úžasný.
Daniela Řeřichová
9.1.2024 08:46
Marie, díky za pěkný článek a fotečky, z nichž je patrná srdečná nálada. Bylo to důstojné zahájení Roku české hudby. Vybavuji si návštěvu holešovského zámku, máte krásné prostředí pro kulturní zážitky. Přede mnou je také řada koncertů, je to balzám na duši.
Marie Ženatová
9.1.2024 07:17
Milá Maruško*, díky moc za milé přiblížení koncertu v překrásném prostředí i s fotografiemi. U nás byl také v tu neděli podobný koncert - štěstí, že jsem si nekoupila vstupenku v předprodeji - už třetí den jsem doma a potím se. Ale jsem moc ráda, že prostřednictvím internetu se mohu podívat alespoň na ty fotografie a přiblížit si sváteční atmosféru obou koncertů.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA