Všechny fotografie: Jaromír Šiša
Fotoblog plný chutných a nechutně nezdravých jídel
8. 1. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
12.1.2024 00:31
Tak to opravdu smekám, perfektní nabídka. Jen hluboká noc mi brání, abych takto namlsaná šla otevřít lednici.
Marcela Pivcová
10.1.2024 21:25
Ještě štěstí, že jsem večeřela, jinak bych musela okamžitě otevřít lednici a rychle hledat něco podobného z Vašich dobrot. Zítra bych pak nejspíš vydala nejméně jeden důchod za nákup surovin a vařila bych a jedla... Především bych si dala maso, různé knedlíky, zelí, špenát... ovocné knedlíky nebo šlehačku bych asi vynechala. K pití pak vínko, pivo ne. Tak co já si tedy dám zítra? - ale doopravdy: dnes mi z obědu zbylo trochu leča...
Dana Puchalská
10.1.2024 14:32
A tak uvažuju ještě o sladké tečce na závěr. Asi to bude palačinka s domácím hruškovým džemem a šlehačkou.
Dana Puchalská
10.1.2024 14:10
To nemá chybu.... :-) :-) Mňamky neuvěřitelně
dobré a krásně prezentované ... A to jsem právě dojedla poctivé halušky s brynzou.
Zuzana Pivcová
9.1.2024 15:33
Vy jste neskutečný. Udělal jste mi chutě zdravými i nezdravými snímky.
Jana Jurečková
9.1.2024 13:39
Fotky nádherný. A já znám jeden citát - není nezdravé jídlo, jen jeho množství. Druhá věc je dodržet to. Nejhezčí fotka - chatka s kocourkem. Díky.
Marie Měchurová
9.1.2024 12:40
Jaromíre, Vy si teda dáváte!! Nezávidím, ale já bych to nedala, i když to na fotkách vypadá lákavě. Pár brambor, zeleninu a kousek masa, to si s chutí dám. Omáčky s knedlíkem, tak to nemusím. Když knedlíky, tak raději bramborové. Tak ať Vám ta chuť k jídlu ještě dlouho vydrží!!
Jaromír Šiša
9.1.2024 10:04
Pani Jano, plně s Vámi souhlasím, porce jsou často likvidační, zvláště bych potom vypíchnul nádražní restauraci v Letohlradě, takže slovy Hujera...i já jsem s tím měl problémy :-)
Jana Šenbergerová
9.1.2024 09:32
Pane Šišo, to je úctyhodná sbírka! Cokoli z vámi prezentovaného bych se nerozpakovala ochutnat. Nic lidského mi není cizí ... Jen ty porce by mi stačily třetinové. :-)
Jaromír Šiša
9.1.2024 08:14
Moje jsou jenom fotky, ale vše z toho jsem jedl. A pak, gastronomie k cestování patří, i když třeba omul od Bajkalu ve výčtu neni :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA