Všechny fotografie: Jaromír Šiša
Fotoblog plný chutných a nechutně nezdravých jídel
8. 1. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Straková
8.1.2024 20:27
Udivujete mě, pane Jaromíre, tohle focení všeho co si kde v hospodě dám bych čekala spíš od puberťáka:-))) Prostě přes příjem zcela nezdravých potravin jste stále mlád a fit. Tak ať Vám ještě hodně dlouho chutná a zdraví slouží.
Rostislav Mraček
8.1.2024 19:29
Ještě že jste nezapomněl na cigarety! Ty přece k dobrému obědu patří.
Eva Klímová
8.1.2024 17:22
Všechno je super a ta zahrada úžasná . Ať se daří a přeji bohatou úrodu i v letošním roce :))
Zdenka Soukupová
8.1.2024 12:51
Jaromíre, díky za krásnou inspiraci. Jen malý dotaz: to vše je Tvoje dílo? Nemyslím ty fotky, myslím ta hotová uvařená jídla.
Miloslava Richterová
8.1.2024 12:02
Nádhera a ta zahrada!! Toť rajská hudba pro můj sluch, já vím, spíše zrak, ale L.Joe říkal sluch :-))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA