Všechny fotografie: Anna Čípová
Zážitek roku 2024
5. 1. 2024Nejedná se o chybu, letopočet je správný. Je druhý den nového roku a už mám neobvyklý zážitek.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
12.1.2024 08:09
Ano,jsi odvážná a hlavně jsi nepropadla panice. Anko, ať jsou Tvoje výjezdy za fotografiemi v letošním roce co nejpohodovější.
Jarmila Komberec Jakubcová
8.1.2024 03:04
Aničko hlavně, že vše dobře dopadlo. Mi na jednu takovou cestu zavedla navigace a pak mi tahal traktor. ještě jsem při tom zničila spojku.
Soňa Prachfeldová
7.1.2024 19:13
Dobrý konec. Ještě že syn nebydlí někde daleko. Aničko s polními cestami opatrně, zejména v mokru.
Naděžda Špásová
7.1.2024 10:33
Tak to ti, Aničko, opravdu nezávidím. Hlavně, že to dobře dopadlo. Fotky vůbec nejsou špatné, naopak. :-)
Zdenka Jírová
7.1.2024 00:22
Vtipný "zážitek". Mám podobné, ale staršího data. Možná je také napíši.
Eva Mužíková
6.1.2024 15:35
Tak jsem třetí, která by neodešla a hned hledala ŕešení. Ale jsi žena praktická, snažila jsi se poradit si sama. Očištění auta to byl asi ten nejmenší problém, hlavně že jsi nemusela čistit silnici.
Marie Ženatová
6.1.2024 12:55
Milá Aničko, já to mám asi v hlavě nastavené jako Alenka T*, takže bych určtitě ihned hledala řešení. Ale fotečky jsou ohromné, článek vynikající a jak jsi to s rychlou pomocí syna vyřešila je také obdivuhodné. Přeji krásné chvíle s foťáčkem na všech tvých dalších cestách ♥
Alena Tollarová
6.1.2024 08:31
Obdivuji Tě, že jsi odložila řešení a nejdřív šla na procházku. To já bych nemohla a řešení hledala hned, protože bych strachy z procházky nic neměla. Nakonec vše dobře dopadlo a vždycky všechno dobře dopadne po celý rok :)
Eliška Murasová
5.1.2024 21:06
Andulko, s tebou se nemusím ničeho bát, ty si víš vždycky rady. A ještě máš blízko synečka. Přeju ti spoustu parádních zážitků na tvých toulkách.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA